in , ,

Kekasih Gelap Shuk Dapat Mesej Makian Netizen Selepas Nombor Telefon Tersebar

Kemelut rumah tangga yang melibatkan penyampai radio Shuk Sahar dan isteri, Rossalennah Natassyiah Asshaferah bersama wanita masih belum menemui noktahnya.

Memetik laporan Astro Gempak, wanita itu memuat naik sebuah posting di laman sosial Instagram miliknya mendedahkan ratusan kiriman mesej yang diterima daripada warganet menerusi Instagram serta Whatsapp.

Antara kandungannya adalah kecaman, makian dan ada juga mesej yang berbaur lucah dan mengaibkan. Rata-rata mereka tidak berpuas hati dengan tingkah laku wanita itu selepas didakwa masih menjalin hubungan dengan Shuk.

Kekasih Gelap Shuk Dapat Mesej Makian Netizen Selepas Nombor Telefon Tersebar

Bukan itu sahaja, wanita berkenaan juga bertindak drastik dengan memaparkan wajah-wajah beberapa individu yang menghubunginya.

Nombor telefon berkenaan tersebar setelah Rossalennah atau mesra dipanggil Sera berkongsi sebuah rakaman video memaparkan perbualan suaminya bersama wanita tersebut.

Kekasih Gelap Shuk Dapat Mesej Makian Netizen Selepas Nombor Telefon Tersebar

Terdahulu, rumah tangga mereka kembali ‘berapi’ apabila Sera mendedahkan suaminya masih berhubung dengan wanita terbabit.

Sera juga bertindak menerjah rumah wanita berkenaan untuk meminta suaminya pulang ke rumah namun terpaksa beredar pulang dengan perasaan hampa.

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Animasi NELLA THE PRINCESS KNIGHT Khas Tontonan Si Cilik

Shuk Sahar Digantung Kerja Serta Merta Sebagai Penyampai Hot FM