in , ,

Alami Keindahan Dunia Mistik Dengan Keajaiban di Avenue K Vivid Raya 2023

Marrakesh datang ke Avenue K Shopping Mall dari 24 Mac hingga 30 April 2023! Temui kemeriahan dan kemeriahan Hari Raya Aidilfitri kerana kesenian purba bertemu dengan ketukangan moden dalam sambutan tema tahun ini, Vivid Raya.

Menggambar inspirasi daripada warna-warna cerah, reka bentuk yang rumit dan budaya Marrakesh yang kaya, permaidani terbang gergasi dan megah di atas pintu masuk Atrium pusat membeli-belah menjemput pembeli untuk melarikan diri ke tengah-tengah Maghribi dan terpesona dengan keindahan Marrakesh. Lampu dalam warna terang dan menakjubkan berjuntai elegan dari permaidani yang ditenun dengan rumit.

Menghias dinding kota purba ialah pameran plat porselin artistik dan jubin yang rumit yang mencipta latar belakang yang menakjubkan yang dipenuhi dengan peluang bergambar. Equally Instagrammable ialah halaman yang elegan dengan ruang istirahat peribadi dan pemandangan panoramik taman-taman yang berlorek palma.

Alami Keindahan Dunia Mistik Dengan Keajaiban di Avenue K Vivid Raya 2023

Bunyi muzik memenuhi udara apabila pemuzik berbakat mempamerkan kemahiran mereka dengan alat-alat tradisional bermula dari Muzikal Gamelan hinggalah ke Angklung dan Muzikal Kontemporari Cak Lempong. Tarian Melayu yang dipersembahkan secara langsung membolehkan anda menyelami kekayaan budaya, adat resam dan tradisi orang Melayu.

Tonton artis menggunakan kaligrafi Jawi untuk mencipta karya seni yang indah yang boleh anda bawa pulang! Jangan ketinggalan Peraduan Pakaian Raya Berwarna-warni yang menjanjikan acara yang menyeronokkan dan tidak dapat dilupakan ketika para peserta menyusuri pentas peragaan dalam ensembel yang kreatif dan menarik perhatian.

Atas semangat berkongsi, mengambil berat, dan menyebarkan kebaikan dalam komuniti, Avenue K akan menganjurkan Giveaway Bubur Lambuk setiap hari Jumaat dari 4.30 petang hingga 6.30 petang (24 Mac hingga 21 April 2023) dan Kurma Giveaway setiap hari dari 24 Mac hingga 2 April. semasa bulan Ramadhan yang mulia. Datang dan diberkati!

Ahli Kad AK Neighbors akan diberi ganjaran dengan Paket AK Raya eksklusif apabila mereka membelanjakan RM200 dan ke atas dalam satu resit pada hari yang sama (terhad kepada dua penebusan setiap pelanggan setiap hari), dan Plat Porcelain AK eksklusif dan Paket AK Raya yang direka khas dengan minimum membelanjakan RMS500 dan ke atas dalam maksimum dua (2) resit gabungan pada hari yang sama (terhad kepada satu penebusan setiap pelanggan setiap hari).

Jadi ingat untuk membawa bersama Kad Jiran AK anda apabila anda membeli-belah di Avenue K. Tidak mempunyai Kad Jiran AK? Daftar PERCUMA di Kaunter Maklumat untuk memanfaatkan diskaun menarik dan memerang istimewa!

Raikan dalam gaya dengan fesyen yang bergaya, aksesori penyataan dan kuki yang menyelerakan yang akan menjadikan sebarang perayaan tidak dapat dilupakan, dan nikmati tempat letak kereta percuma untuk tiga (3) jam pertama (Ahad & Cuti Umum) atau jam pertama (Isnin hingga Sabtu) apabila anda membelanjakan RM300 dalam maksimum dua resit gabungan pada hari yang sama.

Jadilah salah seorang daripada tiga (3) pemenang bertuah untuk memenangi Baucar Tunai AK bernilai RM100 apabila anda menyertai Peraduan Mengira dan Menang Facebook. Pergi ke Atrium Tingkat Bawah untuk mengira bilangan pinggan estetik yang menghiasi kawasan hiasan Hari Raya. Ketahui lebih lanjut dengan melawati halaman Facebook Avenue K.

Sambut Ramadan dan nikmati semangat perayaan Raya sambil anda membeli-belah dan menjamu selera di tengah-tengah suasana kesibukan dan daya tarikan desa Marrakesh di Avenue K Shopping Mall.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Jom Beli & Beramal Bersama Kempen Raya Go Shop Sehingga 22 April 2023

Jungkook BTS Dilantik Menjadi Duta Global Calvin Klein Yang Baharu