in

Julia Perez Tiada Permit Kerja di Malaysia Finas Buat Serbuan

Semalam, Budiey ada terbaca di Twitter Zed Zaidi yang mengatakan dia sangat terkejut sebab ramai wartawan yang datang kepadanya untuk bertanyakan tentang permit kerja pelakon luar.

[dropcap]S[/dropcap]ejak beberapa hari lalu pelakon seksi itu berada di sini bagi membintangi filem terbaru arahan pengarah Murali berjudul Sumpahan Malam Pertama dan penggambaran dijalankan di Pulau Pinang.

Nama Julia Perez semakin panas dan menjadi bualan ramai peminat Malaysia ekoran status di Twitternya yang mengkritik kualiti drama Malaysia. Lantas tercetusnya perang di antara dia dan Zed kerana masing-masing saling berbalas dengan kata-kata pedas.

[pullquote align=”right”]Okay, kalau sudah kemasukan Julia Perez ke sini tanpa permit, seharusnya pihak produksi filem Sumpahan Malam Pertama juga harus bertanggungjawab mengenai hal ini dan mungkin boleh dikenakan tindakan tegas ke atas mereka.[/pullquote]

Sebagai pelakon, kalau sudah ditawarkan berlakon apatah lagi boleh jadi ditawarkan pula dengan bayaran lumayan tentunya Jupe tidak menolak. Dan urusan membawanya masuk ke sini seharusnya atas tanggungjawab pihak yang mahu membawannya ke sini, bukan?

Setakat ini Zed tidak pula memberitahu sama ada pihak produksi filem berkenaan akan dikenakan apa-apa tindakan oleh pihak Seniman sendiri. Namun Zed memaklumkan yang pihak pengawai Finas akan datang membuat serbuan di lokasi penggambaran di Padang Kota Lama, Pulau Pinang.

zed-zaidi-julia-perez

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Selain Shila Amzah, Siti Nurhaliza Juga Tercalon di World Music Awards 2012

Mengapa Datuk Khadijah Ibrahim Enggan Kongsi Kisah Peribadi