in

Jom Happening STREET VIBEZ KL di Avenue K Hari Terakhir

‪‎Happening‬ today! Hari ni team Youtuber @budieybuddies nak gi @streetvibezkl yang telah berlangsung selama 2 hari. Semalam dan hari ini di the most happening rooftop kat KL nI, mana lagi kalau bukan di rooftop pusat membeli belah paling hype di ibu kota, Avenue K.

Semalam kami sempat singgah nak recce sahabat kami Fakhrul Razi buat performance tapi kami lambat sikit jer…so terlepas! So hari ni kami nak ulang sekali lagik ke sana petang ni.

Jom ramai ramai kita bikin havoc Kat sana. Ada macam macam booth jualan dari accessories, branded kasut, hand-painted kasut by @contengkasot, Hide & Peak, Malaysian made bajoo-+ @neonate_clothing dan macam macam lagi. Nak cerita sampai esok pun tak habis. So apa kata uollls semua datang! See yaaa!

Di sini kami kumpulkan keseronokkan untuk bersantai di hujung minggu anda. Pelbagai aktiviti hiburan, kesenian, makanan disediakan, dengan lebih 20 jenama tempatan terbaik dipilih untuk berada di bawah satu bumbung di tingkat 3 & 4 Avenue K Mall, Kuala Lumpur sepanjang hari ini dan esok.

Jangan lepaskan peluang untuk mengunjungi @streetvibezkl kerana kami berbesar hati menanti kehadiran anda. See you!
@STREETVIBEZKL

Avenue K Mall
@avenuekmy
7&8 February
Level 3&4 Rooftop
10AM-11PM

Budiey.com selaku Media Rasmi STREET VIBEZ KL. Hari ni last day. Jom dtg ramai-ramai!  By @cyrillhassan "#HappeNing today! Hari ni @budieybuddies  nak gi @streetvibezkl yang telah berlansung selama 2 hari. Semalam Dan hari ini di the most happening roofto

Leave a Reply

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

ntv7 Siar Drama Bersiri THE PRECEDENTS

Johnny Depp Kahwin Dengan Amber Heard