in

Jessie Chung Layak Terima Platinum Jualan Album Laris

Baik berita hanya menyimpan bergolek untuk Princess of Rock Jessie Chung! Selepas seribu peminat menghadiri pameran pelancaran Jessie di Dongguan, Guangzhou, China, & Future Entertainment Music Group Australia dibawa masuk berita electrifying: Terdapat Anda Adakah kini disahkan platinum!

Future Entertainment & Music Group Australia menganjurkan “Terdapat Anda Adakah Platinum Anugerah Sidang Akhbar” petang Khamis lepas di SPAC di Shah Alam untuk meraikan Princess minggu berturut-turut kelapan Rock Jessie Chung dalam sepuluh bahagian atas Carta Antarabangsa Taiwan Five Muzik dan rekod platinum pertama pensijilan.

Album Certified Platinum Jessie Chung

Terdapat Anda Adakah telah tinggal dalam sepuluh bahagian atas carta antarabangsa selama lapan minggu berturut-turut. album Jessie pertama memulakan kerjaya di nombor dua, hanya dua mata di belakang pendahulu carta Lady Gaga; pada minggu kedua dan ketiga, ada anda sedang berada di bahagian atas carta tiga.

Pada minggu keempat ia kedudukan keenam, pada minggu kelima ia menduduki tempat kelapan, dan pada minggu keenam ia kedudukan kesepuluh. Pada minggu ketujuh, album melonjak kembali ke tangga kelapan, dan tinggal di sana pada bulan kelapan. Jessie Chung dan Lady Gaga adalah satu-satunya penyanyi wanita yang pernah menginap di sepuluh teratas selama lapan bulan berturut-turut.

Pengerusi Persatuan Industri Rakaman Malaysia (RIM) dan Pengarah Urusan Warner Music Malaysia & Singapura Darren Choy dinyatakan thatmost album, apabila dilepaskan ke dalam pasaran, biasanya hanya melihat kenaikan seketika dalam jualan untuk orang yang semata-mata untuk dua minggu; jualan menjunam hampir serta-merta dalam tempoh beberapa minggu akan datang.

Walau bagaimanapun, album kelas pertama benar boleh mengekalkan jualan berterusan; ini adalah ciri-ciri album platinum yang memegahkan diri.

Lapan minggu berturut-turut pada Carta Antarabangsa Five Muzik ini

Darren dinyatakan, “album sebelum Jessie Terdapat Anda Adakah benar-benar mendapat sambutan dan popular. Fakta ini boleh terus ditubuhkan oleh video muzik di dalamnya, yang mempunyai setiap mendapat lebih daripada satu juta tontonan di YouTube, ini adalah satu pencapaian yang anda jarang melihat. Selain itu, album barunya Be Strong telah pergi dari kekuatan untuk kekuatan, setakat ini jumlah tontonan di YouTube telah melepasi satu juta dalam tempoh yang singkat, tahniah. “

Pengurus Besar rekod pengedar fizikal Malaysia PMP Entertainment Encik Wong menyatakan bahawa rekod platinum disahkan Jessie Chung ini adalah jarang, satu pencapaian yang hampir-hampir tidak dilihat pada zaman ini di mana rekod jualan fizikal tidak popular di kalangan orang ramai. Dalam tiga bulan, Terdapat Anda Adakah jumlah jualan yang melebihi lebih daripada 15,000 salinan, ini adalah sesuatu artis tempatan hari ini mempunyai masalah untuk mencapai. Selain itu, album yang baru dikeluarkan Be Strong telah menjual lebih 5,000 naskhah dalam seminggu; kita semua teruja dengan hasilnya.

Hentian seterusnya dalam lawatan Be Strong Jessie Chung ialah pada Malam Tahun Baru pada pukul 8 malam di Paradigm Mall, Kelana Jaya, di mana beliau akan bertemu peminat beliau. Kemudian pada keesokan harinya pada pukul 3 petang, Jessie akan menyambut kedatangan 2017 di Aeon Bukit Tinggi dengan peminat dia!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Sehari Selepas Kematian Carrie Fisher, Ibunya Debbie Reynolds Pula Meninggal Dunia

Konsert 3 Juara Bakal Berakhir Dengan Juara Antara Juara