in ,

Jawapan Trivia: Tas Tangan Zizie Ezette

Jawapan kepada trivia kita yang Budiey publish pagi tadi ialah ZIZIE EZETTE.

Gambar ini Budiey ambil semasa bertemu Zizie di Majlis Penyampaian Hadiah ABP – Rafflesia di Hotel Park Royal baru-baru ini. Penampilan Zizie Ezette memperagakan busana rekaan Siti Nur Syuhada Shaharuni di Anugerah Bintang Popular telah menarik perhatian juri terdiri daripada editor fesyen, sekali gus diiktiraf Pakaian Wanita Terbaik. Tahniah Zizie!

Komen Zizie selepas putus cinta.

“Apa yang berlaku pasti ada hikmah di sebaliknya. Saya cukup bahagia kini menjalani hidup bersama keluarga dan kawan-kawan. Memanglah saya akui, adakalanya sunyi juga tanpa seorang teman istimewa di sisi. Tapi, saya sudah tidak mahu ‘mencari’ lagi buat masa ini. Saya percaya pada jodoh, biarlah dia datang sendiri. Walaupun usia saya sudah mencecah 30 tahun, saya tidak mahu terburu-buru untuk berkahwin. Dulu sewaktu masih bercinta, memang saya sering fikir tentang perkahwinan, tapi rasanya kini saya tidak mahu terlalu fikirkan sangat tentang hal itu.”

3728233580 F38D8Dc40E | 4

Merah!

3728234408 1C94803F90 | 5

Tahniah!

3728233156 B9Bb2C2806 | 6

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Khairil Khamis Meninggal Dunia

The Fabulous Cats, Nurul, Imran Ajmain, Liyana Jasmay, Diana Danielle Tour Ke Singapura