in ,

Jawapan Trivia: Perut Berisi Nora Danish

Ramai pembaca yang meneka dengan betul. Yea, milik perut berisi ini ialah Nora Danish. Nora Danish walaupun hamil tetap kelihatan hot, anggun, cantik dan cute.

Lama betul Budiey tak jumpa Nora Danish. Rasanya lebih 5 bulan tak jumpa. Sekarang dah membusung dah kandungan Nora yang dikatakan 7 bulan itu. Nora nak berehat di rumah aje untuk menjalani proses kehamilan dengan tenang. Nora minta maaf sebab banyak menolak pelawaan dari media untuk fotografi dan juga tawaran drama dalam masa terdekat.

Hamil di usia 26 tahun, pelakon comel ini sudah banyak mengalami perubahan. Buah dada dia dah nampak besar sikit. Syukur, Nora kata, dia dah okay sikit dan lebih kuat sekarang ini. Dah bersedia untuk menerima orang baru dalam familinya.

Nampaknya dalam bulan Januari tahun depan… Nora akan menimang cahaya mata. Semoga semuanya selamat. Itu yang Budiey doakan.

7 bulan kan?

Masih HOT

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. camne la x kne tinggal..dh jd bakal ibu pn pkai mcm nie lg..camne la agaknye nak didik anak nti eh..tp iman bukannye genetik..wallahhualam..

  2. Weh Rose, u baca kat mana cara berpakaian akan mempengaruhi sama ada seseorang ibu tu boleh mendidik anak dia atau pun tidak? Tanya budak2 kat pusat serenti tu, macam mana mak bapak diaorang berpakaian lepas tu buat research, ada kaitan atau pun tidak. Jangan le memandai nak buat simplified conclusion macam nih. Aparaa…

  3. mcm la korang smua yg komen kat sini ni alim sgt..suka ati nora la kn..mcm mana mak bapak korang didik korang dulu cmtu la jadik nya korang skrg ni..insaf aku..

  4. korang sume kene igt..se galmour mane pon seorg ibu kene la jg batasan..lebih2 lgi dia mengandungkan anak..mmg x manis dipandang mata..kita bukan hollywood sampai nk tyang perut..kang mnis klu sedikit longgar dan cover ngn selendang..x salah..fesyen tetap fesyen tp biar berpada..jgn sbb kita dh minat sgt smpai benda x baik kita jgn elok..
    U guys are really matured..artis ttp ngn cara artis gak..cuma kita yg bkn artis ni jgn la terikut..tp nora ni mmg seksi sblum kawin lgi sdgkn dlm citer puteri watak die sungguh menyerlah..
    ini la silapnya artis malaysia..terdedah x bererti kamu akn bertahan lama..

  5. huhuhu..mcm ni la best..walaupon pregnant…x halang celeb malaysia bergaya .. cube tgk kt hollywood..makin pregnant..makin ligat berfesyen..
    cun seh..
    go go nora..
    naseb baek abby dh beranak mase norman bengong tu buat hal..

  6. aku x dpt bygkan mcm mane n0ra nak cter kt anak die nnti psl perceraian die dlu.bygkan la,baby tu dlm perot lg,mak bapak da cerai.kesian plak.lgp0wn stahu aku hukum talak wkt isteri sdg mengandung tu HARAM.tu yg aku blaja la.name p0wn bru pas spm.hehe.ape2 p0wn,n0ra,tabahkan hati.u can do it =)

  7. harap make up je tebal…muke penuh freckles…dah tu dulu kawin sebab nak duit je…aku tgk dulu kat myspace die tulis “Interest : Money”, nie mase die baru2 je kawin…same je la die ngan fasha tuh

  8. # heeday kata:
    January 20th, 2009 at 8:14 pm

    harap make up je tebal…muke penuh freckles…dah tu dulu kawin sebab nak duit je…aku tgk dulu kat myspace die tulis “Interest : Money”, nie mase die baru2 je kawin…same je la die ngan fasha tuh

    <— satu je soalan sy, anda cantik @ hensem sangat ke? Muka anda licin bak porcelain ke? takde cacat cela walau sebesar kuman?

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Senarai Penuh Pemenang Anugerah Skrin 2008

Gambar Pelakon Drama di Anugerah Skrin 2008: Part 2