in ,

Jawapan Trivia: Perut Berisi Nora Danish

Ramai pembaca yang meneka dengan betul. Yea, milik perut berisi ini ialah Nora Danish. Nora Danish walaupun hamil tetap kelihatan hot, anggun, cantik dan cute.

Lama betul Budiey tak jumpa Nora Danish. Rasanya lebih 5 bulan tak jumpa. Sekarang dah membusung dah kandungan Nora yang dikatakan 7 bulan itu. Nora nak berehat di rumah aje untuk menjalani proses kehamilan dengan tenang. Nora minta maaf sebab banyak menolak pelawaan dari media untuk fotografi dan juga tawaran drama dalam masa terdekat.

Hamil di usia 26 tahun, pelakon comel ini sudah banyak mengalami perubahan. Buah dada dia dah nampak besar sikit. Syukur, Nora kata, dia dah okay sikit dan lebih kuat sekarang ini. Dah bersedia untuk menerima orang baru dalam familinya.

Nampaknya dalam bulan Januari tahun depan… Nora akan menimang cahaya mata. Semoga semuanya selamat. Itu yang Budiey doakan.

7 bulan kan?

Masih HOT

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Senarai Penuh Pemenang Anugerah Skrin 2008

Gambar Pelakon Drama di Anugerah Skrin 2008: Part 2