in ,

Jawapan Trivia: Nabila Huda HOT!

Oklah, ramai di kalangan pembaca telah menjawab dengan betul. Ini dia Nabila Huda yang HOT! Beg pun lawa, Budey tak ingat nak tanya jenama apa, beli kat mana, berapa RM… tapi gerenti mahal punya nih.

Yea, ini dia beg baru dari Nabila Huda.

Jangan lupa menonton Drama Cinta Untuk Ain yea!

Punya bibir yang seksi, munggil

Tengah bergosip ke?

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. memang lepas kawen ni rezeki dia datang mencurah-curah…tapi satu jaa yg tak kenan…awat la pakaian dia la ni menampakkan lurah…satu kemestian kaa…macam tak cukup kain, tak cukup benang…ang dah jadi bini org, kena la sopan…jaga airmuka laki ang…pahala pun dapat la jugak…anggap la komen-komen semua ni jadi pemangkin ang untuk jadi aktres yg berjaya…bukan la aku nak kata aku ni baguih, at least aku dapat pertahankan sesama kaum hawa…

  2. Ape lAa yG cuNnye dGn dYe nIEww… x sUkew suNgguH aKu nGok pnmPIlan dYe…….Eryarkkk!!!! Dye pKaiy tuDung lG maNis!! ALLAH & sUamie pUN reDHa…………..

  3. waahhhh…… memang minat sangat
    kat sis NABILA HUDA nie taw…!!!!
    seriously… u memang HOT sangat2
    taw…!!! walaupon u dah ade husband.
    huhhh… suke tengok sis berlakon
    ctew CINTA UNTUK AIN.
    memang lakonan sis mantap larh..!!!
    and skunk pon sis dah start nyanyi en..??
    hahahhahaa………… sis leh jadi penyambung
    ur dad… AMY SEARCH… memang RAWK larh..!!!
    suke tengok sis punye style taw..!!!!
    good luck yeaahhh.. sis NABILA HUDA.

  4. aku tgk ada gak perubahan sikit sejak dia kawen nih…rezeki berlakon pun bertambah…lakonan pun bagus…yg penting nabila, jaga peribadi tu..merendah diri..asalkan awak tk membuat sesuatu kesalahan yg melampau, kira okeyla….sampai satu masa dah sampai seru..jadilah seorg islam yg lebih sempurna..contohilah ayah mu…tapi jgn sampai dah tua baru nk taubat…takut terlambat…nabila ni cantik orgnya n tk hipokrit cam sesetengah artis..

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Trivia: Beg Pelakon Wanita Mana Ni?

Filem Jatuh Cinta Lagi, Puteri Impian 2, Lang Buana di TV2