in ,

Jawaban Trivia: Siti Sarah Pakai Kasut Berbulu Ayam

Tampil dengan rona serba merah di Anugerah Skrin 2008, penyanyi lagu Kesetiaan, Siti Sarah nampak agak pelik. Setuju tak? Menyerlah tu memang lah menyerlah sebab guna warna merah. Mungkin konsep dia mahu nampak glamour dan ingin menarik perhatian orang ramai.

Siti Sarah rasa sedih, malang bertimpa datang keribanya. Dahlah hari raya yang lepas tidak diraikan bersama Mohd Harith Fuad Abdullah ,25, yang pernah bergelar tunangannya, malah bersedih apabila kesihatan ibunya kurang mengizinkan. Ibunya, Noraini Mohd, 52 mengalami penyakit yang menyebabkan penglihatannya kabur.

“Sebenarnya saya dan Fuad masih berkawan dan ketika ini dia berada di Ireland. Tak perlu saya ikut Fuad kerana saya  ada keluarga dan tanggungjawab di sini lebih-lebih lagi dengan keadaan ibu yang tidak sihat. Mungkin sekarang saya berpisah dengan dia, tapi mana tahu kalau Tuhan kata jodoh, saya mungkin bertemu dengan Fuad lagi,”

Garang fesyen berbulu ayam serama ni.

New look Siti Sarah

Notti & Witty

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Pelakon Drama di Anugerah Skrin 2008: Part 2

Gambar Fasha Sandha di Anugerah Skrin 2008