in ,

Fazura Bergandingan Dengan Pelakon Timur Tengah Amir Rezazadeh dalam JANJI ZEHAN

“Janji Zehan”, Keunikan Cinta Dua Benua
Di Kala Menuju Destinasi Cinta Yang Hakiki

Pelakon wanita popular, Nur Fazura, buat julung kalinya bergandingan dengan pelakon berbakat besar dari negara Timur Tengah, Amir Rezazadeh.

Fazura

‘Janji Zehan’ merupakan naskhah terbaharu arahan sutradara hebat, Bernard Chauly dan Zabrina Fernandez, yang bakal bersiaran di Astro First Eksklusif Saluran 480 dan platform digital ‘on demand’ mulai 15 Februari ini.

Mengisahkan tentang kisah percintaan dua individu yang baru berkahwin dan berbeza latar belakang, bahasa serta budaya, ‘Janji Zehan’ turut mengangkat keindahan panaroma negara Timur Tengah; Iran, dan keunikan budaya masyarakatnya yang masih mengekalkan tradisi lama dalam kehidupan moden hari ini.

Keseluruhan sesi penggambaran filem televisyen (FTV) ini telah dijalankan di negara tersebut dan mendapat sokongan dari Kementerian Pelancongan Negara Iran dan Kedutaan Besar Iran di Malaysia. Dibintangi Nur Fazura dan pelakon kelahiran Iran, Amir Rezazadeh, ‘Janji Zehan’ turut menyaksikan penampilan istimewa pelakon hebat, Bront Palarae.

JANGAN LUPA TONTON YA!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ini Cara Sebenar OH CHENTAKU Sambut Ulangtahun Ke-10 Tahun Dalam Industri

Yang Menarik Tentang Drama Festival Kuala Lumpur 2018