in

Innershine Beri Ganjaran Kepada Wanita Di Guardian

[dropcap]P[/dropcap]elanggan yang membeli InnerShine® Prune Essence dengan Camu Camu di farmasi Guardian kini berpeluang untuk menebus hadiah eksklusif di samping menikmati manfaat meminum produk terbaru ini oleh jenama minuman kecantikan InnerShine® yang popular.

[pullquote align=”right”]Mulai sekarang sehingga 15 September, rantai berbentuk rama-rama edisi terhad yang anggun boleh ditebus dengan setiap pembelian produk InnerShine® Prune Essence dengan Camu Camu bernilai RM100 ke atas dalam satu resit.[/pullquote]

Seribu pelanggan pertama yang menghantar borang lengkap kepada Cerebos bersama kod bar produk serta resit pembelian, berpeluang untuk memiliki aksesori yang eksklusif ini. Cepat ke Guardian untuk menikmati promosi ini selagi stok masih ada.

Penggunaan InnerShine® Prune Essence dengan Camu Camu secara kerap boleh memberi keserian dalaman dengan meningkatkan keupayaan badan untuk menyahtoksik secara semula jadi. Produk ini membekalkan serat pemakanan yang maksimum bersama dengan anti oksidan yang mencukupi untuk melindungi tubuh badan serta melambatkan kesan-kesan penuaan akibat radikal bebas.

Camu Camu merupakan superfruit yang padat dengan khasiat dan hanya boleh di dapati di hutan hujan Amazon. Kajian saintifik mendapati bahawa Camu Camu adalah sumber botani Vitamin C yang terkaya di dunia – berkesan 30 hingga 50 kali lebih kaya berbanding oren.

Bukan sahaja ianya mengandungi Vitamin C,malah ciri-ciri antioksidan untuk melawan radikal bebas dan melambatkan proses penuaan juga membantu tubuh badan untuk menghasilkan kolagen – satu daripada faktor yang menjadikan kulit kelihatan lebih muda dan lembut.

Keberkesanan InnerShine® Prune Essence dengan Camu Camu ditingkatkan lagi dengan Resistant Maltodextrin, sejenis larutan serat pemakanan tambahan dalam inti pati prun InnerShine® yang melancarkan sistem penghadaman dan membantu proses penyahtoksik secara semulajadi.

“Semua wanita mengidamkan kulit yang berseri-seri dengan solekan yang minima bagi meningkatkan keyakinan diri dalam menghadapi pelbagai tugas harian. Keserian dari dalam boleh dicapai dengan meminum Pati InnerShine® Prune dengan Camu Camu setiap hari kerana detoksifikasi kerap dapat menghindarkan tanda-tanda penuaan,” kata Koh Joo Siang, Naib Presiden dan Pengurus Besar Cerebos (M) Sdn. Bhd.

InnerShine® Prune Essence dengan Camu Camu dijual pada harga RM30.50 untuk pek 42ml x 6 botol dan RM57.90 untuk pek 42ml x 12 botol. Untuk maklumat lanjut mengenai produk baru ini, sila hubungi Talian Khidmat Pelanggan BRAND’S di 1-300-228 300 atau layari www.innershine.com.my.

Redeem A Limited Edition Necklace with Every RM100 onwards Purchase of InnerShine Prune Essence plus Camu Camu

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Program Menarik di 8TV Sempena Hari Merdeka

Top 5 Anugerah Industri Muzik Malaysian-Indian 2013