in , ,

Ini Cara Spotify Raikan Album Baharu BLACKPINK ‘BORN PINK’ 

Spotify Raikan Album Baharu BLACKPINK ‘BORN PINK’ dengan Akses Tanpa Dengar dan Kandungan Eksklusif yang Tidak Pernah Dilihat Sebelum Ini

Memanggil semua stan K-Pop! BLACKPINK kembali ke kawasan anda dengan keluaran album studio kedua mereka yang dinanti-nantikan, BORN PINK. 

Untuk meraikan kemunculan semula mereka, kumpulan gadis superstar itu bekerjasama dengan Spotify untuk memberikan semua pengguna di seluruh dunia* keupayaan untuk mendengar album secara percuma seberapa banyak kali yang mereka mahu, dan dalam apa jua susunan yang mereka inginkan untuk minggu pertama keluaran.

Peminat boleh mengakses ciri bebas mendengar secara eksklusif melalui senarai main BORN PINK by BLACKPINK, sehingga 22 September 2022.

Spotify Born Pink By Blackpink

Memantapkan lagi diri mereka sebagai kuasa besar global dalam K-pop, kuartet – Jennie, Jisoo, Lisa dan Rosé, memecahkan rekod Spotify dengan keluaran 19 Ogos single terbaru mereka “Pink Venom”, menjadi lagu paling banyak distrim Spotify oleh artis wanita dalam sehari pada 2022 setakat ini.

Spotify menjemput pendengar untuk berarak mengikut rentak BLACKPINK. Pergi ke senarai main BORN PINK by BLACKPINK Spotify dan tonton album mereka dihidupkan menerusi video yang tidak pernah dilihat sebelum ini.

Pada 18 September, BLINKs akan dilayan dengan kandungan eksklusif di belakang tabir dan bonus yang tersedia di K-Pop ON! Jejak.

Peminat juga boleh melihat gadis-gadis itu di papan iklan Spotify di seluruh Asia, termasuk Indonesia, Filipina, Korea Selatan, Vietnam dan Taiwan – bukti peningkatan mendadak mereka sebagai ikon budaya di seluruh rantau ini.

Strim album Born Pink melalui senarai main BORN PINK by BLACKPINK Spotify dan nantikan di belakang tabir serta lebih banyak kandungan bonus di K-Pop ON! Lagu, tersedia mulai 18 September 2022.

Di India, atas permintaan percuma sudah tersedia, dan di Korea Selatan hanya terdapat peringkat premium. Tawaran ini tidak akan tersedia di Jepun, tetapi peminat masih boleh menikmati album secara keseluruhan dengan melawati halaman artis BLACKPINK.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Tony Fernandes Airasia-2020

AirAsia Lancar Jualan 5 Juta Tempat Duduk Percuma Terbesar Hari Ini!

Zizan Razak | 15

Filem ABANG LONG FADIL 3 Raih Kutipan RM18 Juta Dalam Tempoh 11 Hari