in , ,

“I’m taken,” Cik B Tayang Kekasih, Ramai Netizen Ucap Tahniah Dapat BF Kacak

Kalau tengok kat laman media sosial, boleh katakan, Cik B ni dah jadi lebih popular dari ibunya itu. Sampaikan Cik B dah di offer jadi pelakon dah, dalam sebuah drama bersiri.

Menerusi perkembangan terkini Cik B, sekarang ni tengah kecoh bahawa Cik B dah ada kekasih hati. Bukan sebarang kekasihnya itu, nama Aniq Suhair.

Cik B mula muatnaik gambar bersama Aniq semalam dengan meletakkan caption berbunyi seperti ini: “With my favorite person”. Aniq kemudiannya ada menulis satu reply di IG miliknya, ini tulis Aniq: “My love”.

Cik B Tayang Kekasih

Dalam pada itu, setelah ramai yang tertanya betulkan mereka berdua ni menjalinkan hubungan, Cik B ada menjawab bahawa dia kini telah diambil orang, sudah berpunya. Ini tulis Cik B: “Hi I am taken finally hehe Aniq ops”.

Ramai yang telah memberi ucapan tahniah kepada Cik B dan juga Aniq, setelah mereka dilihat amat mesra bersama dan Cik B cakap dia dah taken.

Namun begitu, ramai juga yang seakan tak percaya, dan menyatakan mungkin mereka hanya main-main sahaja, untuk promosikan drama lakonan mereka iaitu drama bersiri berjudul Lelaki Lingkungan Cinta yang kini sedang ditayangkan.

Cik B Tayang Kekasih

Kalau ikut jalan cerita drama berkenaan, watak yang dilakonkan oleh Aniq ada menyimpan rasa suka kepada watak Cik B.

Atau mungkin mereka benar-benar jatuh cinta ketika berada di set penggambaran, cinta lokasi la katakan.

Apapun, ramai yang puji kekacakan kekasih Cik B itu, betul atau tidak, kita tunggu sahaja. Kalau betul, memang seronok la Datuk Seri Vida, anak dah ada pakwe, handsome pulak tu.

Cik B Tayang Kekasih
Cik B Tayang Kekasih
Cik B Tayang Kekasih

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

“Ayah Kena Kerja, Rumah Kita Tiada Pencetak Duit Wahai Anakku,” – Shahrol Shiro

Ibu, Bapa & Adik Bongsu Alif Satar Juga Disahkan Positif Covid-19, Mohon Semua Berdoa