in , ,

“I’m taken,” Cik B Tayang Kekasih, Ramai Netizen Ucap Tahniah Dapat BF Kacak

Kalau tengok kat laman media sosial, boleh katakan, Cik B ni dah jadi lebih popular dari ibunya itu. Sampaikan Cik B dah di offer jadi pelakon dah, dalam sebuah drama bersiri.

Menerusi perkembangan terkini Cik B, sekarang ni tengah kecoh bahawa Cik B dah ada kekasih hati. Bukan sebarang kekasihnya itu, nama Aniq Suhair.

Cik B mula muatnaik gambar bersama Aniq semalam dengan meletakkan caption berbunyi seperti ini: “With my favorite person”. Aniq kemudiannya ada menulis satu reply di IG miliknya, ini tulis Aniq: “My love”.

Cik B Tayang Kekasih

Dalam pada itu, setelah ramai yang tertanya betulkan mereka berdua ni menjalinkan hubungan, Cik B ada menjawab bahawa dia kini telah diambil orang, sudah berpunya. Ini tulis Cik B: “Hi I am taken finally hehe Aniq ops”.

Ramai yang telah memberi ucapan tahniah kepada Cik B dan juga Aniq, setelah mereka dilihat amat mesra bersama dan Cik B cakap dia dah taken.

Namun begitu, ramai juga yang seakan tak percaya, dan menyatakan mungkin mereka hanya main-main sahaja, untuk promosikan drama lakonan mereka iaitu drama bersiri berjudul Lelaki Lingkungan Cinta yang kini sedang ditayangkan.

Cik B Tayang Kekasih

Kalau ikut jalan cerita drama berkenaan, watak yang dilakonkan oleh Aniq ada menyimpan rasa suka kepada watak Cik B.

Atau mungkin mereka benar-benar jatuh cinta ketika berada di set penggambaran, cinta lokasi la katakan.

Apapun, ramai yang puji kekacakan kekasih Cik B itu, betul atau tidak, kita tunggu sahaja. Kalau betul, memang seronok la Datuk Seri Vida, anak dah ada pakwe, handsome pulak tu.

Cik B Tayang Kekasih
Cik B Tayang Kekasih
Cik B Tayang Kekasih

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Shahrol Shiro | 23

“Ayah Kena Kerja, Rumah Kita Tiada Pencetak Duit Wahai Anakku,” – Shahrol Shiro

Alif Satar 2020 | 24

Ibu, Bapa & Adik Bongsu Alif Satar Juga Disahkan Positif Covid-19, Mohon Semua Berdoa