in , ,

IKEA Tawar Kerja Kosong Dengan Gaji Hingga RM43,000 Sebulan, Tapi Ini Syaratnya

IKEA adalah antara jenama perabot terbesar di dunia. Memiliki 276 kedai di lebih 20 negara. IKEA sering menjadi pilihan orang ramai bagi berbelanja membeli perabot rumah.

Jenama besar ini juga telah bertapak lama di Malaysia, bermula dengan kedai pertama di Bandar Utama, sebelum berpindah ke Mutiara Damansara pada 2003. Kini IKEA memiliki tiga lagi kedai yang bertapak di Cheras, Tebrau dan Batu Kawan.

Terbaharu, IKEA telah membuka satu tawaran pekerjaan sebagai pengurus dengan gaji kira-kira $ 9,150 hingga $ 14,250 sebulan (RM27,000 hingga RM43,000). Namun, sebelum anda membaca dengan lebih lanjut, jawatan ini hanya dibuka di IKEA Singapura – tetapi rakyat Malaysia juga boleh memohon.

Dalam satu kenyataan, IKEA Singapura menyatakan bahawa mereka sedang mencari seorang pengurus jualan profesional yang mampu menyokong IKEA untuk mendapat keuntungan jangka panjang dengan pengalaman lebih lima tahun.

Melalui mycareersfuture.com, IKEA Singapura menyatakan bahawa tugas seorang pengurus jualan adalah untuk mengoptimumkan penjualan, mengembangkan strategi jangka panjang, memenuhi keperluan pelanggan, dan banyak lagi. 

Antara ciri-ciri penting yang diperlukan oleh IKEA Singapura adalah anda mesti mempunyai pengalaman yang luas sebagai Pengurus Jualan Kedai IKEA atau pengalaman Jualan di Pejabat Perkhidmatan serta memahami peranan dan tugas pasukan penjualan di IKEA.

Bagi yang berminat, anda boleh membuat permohonan di mycareersfuture.com, tawaran ini dibuka sehingga 25 Oktober 2020 dan sudah ada 143 permohonan yang dikemukakan.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Filem AKU BUKAN GILA Kena Cetak Rompak & Muat Naik Secara Haram

Gambar Hiasan

“Tidur Peluk Baju Bapa,” Anak Allahyarham Mohd Rizal Kerap Menangis, Cari Kelibat Bapa