in , ,

Acara Larian Ice-Watch Light Up The Night Run 2022 di IOI City Mall

Acara larian jenama jam tangan Belgium yang berwarna-warni dan funky kembali menjadi tumpuan sekali lagi dan akan diadakan di IOI City Mall pada 3 Disember 2022 (untuk kali ke-3 berturut-turut) dengan pilihan sejauh 5km dan 10km.

Ice-Watch telah menjadi penaja untuk banyak acara luar biasa di seluruh dunia seperti perlumbaan pelayaran Global Perancis pada 2016, Kejuaraan Formula Satu Abu Dhabi pada 2016, kejuaraan Polo Swiss pada 2016, jelajah Sukan Musim Sejuk Perancis pada 2014 dan banyak lagi! 

Sebagai sebahagian daripada inisiatif global, Di Malaysia kami berbangga untuk menganjurkan satu-satunya acara larian dalam komuniti Global kami! Dan tahun ini dengan tahun ke-5 larian yang akan kami anjurkan. Iaitu, Ice-Watch Light Up The Night Run 2022!

Ice-Watch Light Up The Night Run 2022 Di Ioi City Mall

Tahun ini, Ice-Watch telah mentafsir semula reka bentuk asalnya dan model berharga yang diilhamkan oleh warna ekspres. Bersempena dengan acara tahunan terbesar- “Ice-Watch Light Up the NIGHT Run 2022”, acara tahunan untuk mempromosikan gaya hidup lebih sihat dan meraikan identiti yang berwarna-warni, sporty dan bandar untuk jenama itu!

Acara larian jenama jam tangan Belgium yang berwarna-warni dan funky kembali menjadi tumpuan sekali lagi dan akan diadakan di IOI City Mall pada 3 Disember 2022 (untuk kali ke-3 berturut-turut) dengan pilihan sejauh 5km dan 10km. Malam untuk membawa keseronokan dan warna ke dalam hati pelari amatur dan gemar yang telah membuat kehadiran yang menonjol selepas larian tahun lepas.

“Walau apa pun umur atau kemampuan anda, ICE-WATCH Light Up the Night Run 2022’s 10KM dan 5KM adalah untuk menjadikan seluruh keluarga aktif, sambil berseronok dan meningkatkan kesedaran jenama dan kesihatan untuk kami.

Setelah sekali lagi berpeluang menjadi penaja utama, kami berbangga dengan sifat-sifat yang kami galakkan dalam diri pekerja kami sendiri dan dengan cara kami menjalankan perniagaan – had yang mencabar, komitmen terhadap visi jangka panjang dan melakukan perkara secara berbeza”

– Mirzan Meer, Pengarah Time Zone Malaysia.
Ice-Watch Light Up The Night Run 2022 Di Ioi City Mall

“Matlamatnya adalah untuk bukan sahaja membantu anak-anak muda mengembangkan jasmani mereka, tetapi juga untuk menyemai semangat persaingan, keazaman dan inspirasi dalam diri mereka – semua ciri yang akan membantu mereka sepanjang hayat akademik dan pekerjaan mereka,”

– Mirzan Meer, Pengarah Time Zone Malaysia.

ICE-WATCH –Light Up the Night Run 2022’ diwujudkan untuk menyokong dan meningkatkan sukan larian dengan cara yang memberi kesan positif kepada rakyat dan masyarakat Malaysia.”

Koleksi generasi ICE pada harga RM489 **Harga istimewa untuk pelari akan didedahkan pada Oktober 2022

Koleksi untuk acara larian! Cecair seperti air dan ringan seperti udara, ia berdetik dengan gembira menjelang musim panas di bawah nama baharu: generasi ICE. Ia penuh dengan warna dan cahaya matahari!

Palet kaya generasi ICE menyajikan koktel rona berani, tajam, buah-buahan dan mencolok. Untuk detik-detik yang lebih glamor, generasi ICE bersinar dalam warna hitam atau putih, diselingi dengan sentuhan yang jelas.

Dari dail sinar matahari kepada biasa atau dail klasik, daripada selongsong kalis air (10 ATM) kepada tali kalis air, kali ini, Ice-Watch Light Up The Night Run 2022 adalah baik dan benar-benar di kaki langit. Katakan selamat tinggal kepada kesuraman ambien!

Generasi ICE merangkul semangat gembira dan keajaiban membiarkan fikiran anda melayang atau bahkan mengembara beribu-ribu kilometer jauhnya.

Kotak persembahannya – BeCubic yang ikonik – selaras: penutup memaparkan warna setiap jam tangan. Sentiasa praktikal, kotak ini boleh digunakan semula menjadi kotak pelbagai guna; BeCubic «generasi baharu» mencerminkan kesediaan ICE-Watch yang semakin meningkat untuk membangunkan pendekatan yang bertanggungjawab terhadap alam sekitar terhadap cabaran iklim semasa.

Dimensi telah dibayangkan semula; bahagian tepi kini diperbuat daripada plastik kitar semula daripada sisa proses pembuatan industri plastik. Kurang plastik dan kurang pengangkutan, ICE-Watch selaras dengan ekonomi yang lebih bertanggungjawab.

Ice-Watch Light Up The Night Run 2022 Di Ioi City Mall

Ice-Watch Light Up The Night Run 2022 pada 3 Dis 2022, jam 8.30PM di IOI City Mall, Putrajaya

laman web: www.themarathoncompany.com.my

Pendaftaran (tamat pada 31 Oktober 2022): https://www.racexasia.com/event/ice-watch-light-up-the-larian malam-2022-iwnr22

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Hasnol | 15

Hasnol Akui Tiada Pendapatan Tetap, Cerai Isteri Talak Satu

Zamani Syawal Ini | 16

Siti Nurhaliza Doakan Zamani Selamat Jalani Pembedahan Tulang