in

Happy Birthday Erin Malek

Budiey baru saje pulang dari Birthday Party pelakon filem Congkak, Erin Malek yang diadakan di Red Box Plus Pavilion, Bukit Bintang. Jadi, tidak terlewat untuk Sensasi Selebriti mengucapkan selamat menyambut ulangtahun kepada Erin Malek. Semoga dimurahkan rezeki dan dikurniakan kesihatan, kesejahteraan berpanjangan.

Terima kasih kerana sudi menjemput Budiey ya!

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. happy brithday………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….!

  2. lei bg 6be fon????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  3. erin control ayu ja lbh…
    kwn dgn bdk2 sosial…
    dlm dbwh ktiak isteri blakon over nk mmps…
    p bla la wei…

  4. wey ARYAN!!!ko ny poyo r..dy2 cm mke awek ko jerk tp bkn awek ko pon.horouk siak..mat indon mne tah ko ny..poyo nak mampos..

  5. wei farah wahidah ko jgn cakap cakap camtu die tu malaysia berketurunan indon ko blum tgk wajah die lagi bile ko tgk mesti ko cair

  6. wei zasssssssszzzzzz…apehal mul;ut ko dajal sgt arh..x mkn smn towllah…klu ko kutuk die lg…tgowk arh ape ak akn wat kat ko..!!!die 2 bakal awek ak..!!!cpew2 nk fight..jom arh…ak x tkt..ak akn pertahankan erin smpai mati skalipon..!!!

  7. kak erin cun giler..untuk keymin,saya ada e-mail dia.tPI TAK TAULAH KALO DIA TUKO [email protected] RASANYA.DEKAT buku bintang kecil ada.e-mail abang ashraff pun saya [email protected] ini e-mail saya tau kak erin.insyaalah saya akan e-mail dekat kak erin tapi saya takut lah..yelah..kak erin artis…saya?.okey tengoklah e-mail kak erin mana tau keymin bagi..

  8. Wei ARYAN asal mlt kow cam sial….
    lu ckp baek2 skit…klo lu branie lu fight ngan ak lh…
    ak nie mmbr die!!!
    tp ak nk ucapkn happey bestday kt erin malek….
    klo brlkon ckp ngan sy tau….
    tp0n jerk sy ditalian:0177670422….
    muahhhhhhhhh!!!!!
    k ar bubbyeeeeeeee…

  9. epizzzz bezdaY………………………………………………………………………
    good lucK IN PMR yeer…………….

  10. hye erin….
    lawa nyer awak nie…
    kyim slam sy kt erinmalek n spupu nyer..he6x
    erin awak leh bg no fone x…
    sy nk jd kwn awak leh x..klo x leh x pelh!!!

  11. nieh aeril…lntk ar aq nk ktk dy
    ka x…ko sbk pehal???
    nk jd balak dy knon…
    pglah…mcm lar dy nk ko jd
    balak dy….
    mcm la ncem sgt…
    kalu nk fight aq no hal…
    gtam ar kt na? bla? kol wpa????

  12. ERIN CUTE SANGAT..JELOUS RASERNYER…
    ERIN DAH ADE PAKWE KER???
    LEY KASI NO FHONE X???
    AKAK JELUS NENGOK ERIN HEHEHE

  13. ek eleh…
    jowh 2 nk pos…
    elk smpai je dh basi pewr…
    msk tnds 80x…
    kuang3..
    ahaks..huhu…

  14. hepi birthday to yu…….my brother like filem yang ko blakon…..i think you is 14 years old??but i am not so sure???can you add me in the friendster..my e-mail is [email protected] ..and add my brother too.. this is my brother e-mail [email protected] ….simple right.. so please add me..my brother want your phone number… if you have a free time ,call my brother( 019-7062092 )…and my brother said good luck for your PMR next year….and dont forgot to open your friendster if you have a friendster….good luck to you from me and be always smile…my brother you are preety,gorgeous,cute & clever in acting…boboi..

  15. Dgm ini sy (mirziey86) ingin mengucpkan sLamat ari jadi t0 erin, smga d’pnjgkan umur n mendpt rezeki yg meimpah ruah!!! And 0ne last thing please add me as your friends in friendster. PLEASE,PLEASE,PLEASE.

  16. hei…tak habis-habis nak puji dia…………manusia ni selalu buat salah…….sepatutnya korang kena puji tuhan, cos tuhan yang menjadikan dia…….kenapa korang tak puji RASULULLAH S.A.W??????……….kalau tak kerana beliau, kita tak kan islam sekarang ni……

  17. cun ar erin!!!!! i liked u erin malek….. bley lew bg number phone… tau dtang sja penang…. kita jmpa kat masjid ngeri

  18. aq no komen..
    msg2 de mata msg2..
    so klu korg kte dy lawa apa aq leh wat..
    spe kte dy xlawa pown its ok..
    xpe klu xdpt dy rmai lg pmwn kat luar 2uh..
    dun wory b appy..

  19. mmg ade yg punye tapi lyn ape gua…nm pkwe die tu R.K.O…Do not ask his real name OK..i don’t know his real name….Mse tu aku ada bkak friendster Amir R.K.O…banyak gambar Erin dlm tu…Dripade kite ngorat erin baik kite ngorat Faten lagi cun….Aku rase kan ngko kan R.K.O. hah Amir R.K.O…

  20. ErIn ni sye pernah jmpe…skalI kot…terus aku terPuKau..
    Dia Ni Segak….I hOpe she sukses dlm Kerjaya dia..
    Then,..bley bagi Email jika ade..

  21. weh cpew cpew yg nk mengutuk erin tu jngn lah nk buang msa….
    pastu jngn laa nk jtuh kn maruah dy.. ape bnde yg x elok pnh dy wat tu sume dosa dy ngan allah… bkn dosa dy korg yg tangung…. kte kne la suport kerjaye yg dy buat… arap korg phm laaa mksd aku…

  22. hai erin… sy rse dpt jmpe awk skjp pn dah cukup…
    tp walaupn skjp… indahnye spt ada d tamn yg menghiasi sgla2 erti cinta sbnr…. tp ia cume dlm mimpi…:( hmm

  23. erin… klu boleh sy nak aje antar sejuta pujian untk manusia yg d beri nme nur arina abd malek (erin)… tp minx maaf sbb sy masih ad allah untk d puji…. hm.. but … awak la cinta d mne lelaki2 yg bru nk mencari cinta… em…. ok good luck…

  24. for erin, kalo u nk hadiah lebih special,just dtg je umah saya…tapi,kasi arg no.fon or e mail…coz ley la saya kasi alamat…hahahahah gurau jelah..may u successs..

  25. hi erin
    happy birthday
    wish luck for you in your career
    don’t forgot to approve me in friendster

  26. wow!rmainye peminat erin malek…..siap ksi 6ber phone korg lgi 2…..drpde ksi kt erin, lebih baek ksi kt aq….just kidding only……hehehehe=p

  27. Hi Erin..I’m from America and I kinda saw this picture of you here,I now live in Malaysia btw..lol,I’m 15,and interested in meeting u..so,boleh minta phone number?

  28. wei sume,aq nk tnyew ni….mmm spew2 yg de myspace….ley x aDD aq at ms ni tasya.the_emo96…..bley x?? 2 pown lau sudi la….

  29. erin malek adalah seowng plakon yg brbakat…
    yg cantik..
    yg sering dikejar oleh plbagai jnis kumbang…
    kumbang yg hidup disluruh Malaysia…
    apabila seekor kumbang itu mlihat bunga yg scantik erin…
    psti kumbang itu akn trpaku..
    disbabkan oleh kcantikannya..
    cantiknya bunga….
    iaitu Erin..

  30. kcantikan paras wajah Erin tidak bleh dinafikan lgi…
    oleh smua owg..
    sama ada yg mmbncinya…
    mahupun yg mnyayanginya…
    tpi kita msti ingt.!!
    wlaupun kita mlihat ssuatu prkra itu cantik,hebat,mahupun luar biasa…
    pasti sesuatu itu akn musnah…
    ataupun hilang keistimewaannya….

  31. Erin mmg cntik owgnya…
    tpi ia hnya pda zahirnya shaja..
    dan aku trtnya2.??
    bgaimna pula dngn rohaninya..
    adakah sma dngn zahirnya..??

  32. fuyoooo……ribut la korang ni,,,sbb erin ni smpai nak fight2…aeril,lelaki macho!! n u zaaaaazssszzss,,i dont know who is she n what the special things about her sampai korang nak gadoh2 ni..tau lah die chantek,tp mcm tak logik jerk nak gadoh2….kehkehkehkeh

  33. amir r.k.o awk kenal ke sape erin malek ni??org pon ade dengar citer pasal die…slh satunye pasal pakwe die..die ni bole tahan player ea????citer ar sikit pasal die..musuh no.1 dgn zai dah tak aktif pasal die…

  34. KEHKEHKEH…..kirenye kantoi ar korang penah couple????share ar skit citer pasal die dgn orang….tau tak ade orang cakap die sekolah kat sekolah swasta….tapi ade gak ckp die sekolah kat smk pandan mewah…mane satu yang btoL????die nie bole tahan gerek ea???tapi muke die not bad la….cute la jugak….tapi perangai die mcm ramai tak berkenan jerk..

  35. sdapp??? bagii aq lakk! orrrrh ohh ooh ahhh uh isssk huhh hhuh !!! ahhhh..
    mmg giler! haa luas dh ponnn! leh uat P0RN mooovie neyh???

  36. erin,dlm gmbr nmpk encem lah.mcm nnek sya mase tua-tua,,,,,,,,,,,,,,,,,……ceh grau jer!!agak2, kte knalan bleh x.min x nmber fon bleh x.klu x bleh,time ade mse miscall lah numbr nie eh 0172044790…..

  37. e one94 meh aku bg ko ngan erin brlakon p0rn! nk x? hah erin,,KANGKANG SIKET! E-ONE PE LAGIK?? TEMBAK LAR?

  38. e-one 94 yg jack a s s haku de offer. meh aku kasi kau brlakon p-o r-n movie ngn erin! nk x? ERIN!!.. KANG2 SIKIT! HAH E ONE? PE AGI? TEMBAK LAR!!

  39. haha xxx ni klaka la…weyh erin..ko p.k mte ko 2 canteq ea?? aq toreh biji mate ko kang…eee mnyampah nyer aq tngok….!!!!!! salam
    bg sape2 yg bce komen aq ni,,jngan ko nk pndai2 ktuk aq plak ea…sblom ko ktuk aq,, jge ckit mlut ko..jngan nk cri psal ngan aq plak..i don’t like!!!!!!
    *cha_isa* 🙂

  40. ko kata benda mcm tu klakar cha……hahaha so funny…tu maruah orng tu…apasl ko mcm dengki sngt kt die…suka hati dielh klau die ingt mata die cntk….mata aq lagiii cntk……anyway back to story…aq bkn nk crk psl dgn ko…ko ingt suma manusia ada feelings….ko kn alim sngt tkkn ko tk tau benda btul dan salah….

  41. erin malek neighbour..it’s ok,,, sory yer..sbb aq memg sala…bagozz gak ko tgur aq…aq rse ko ni baeq la…aq arap aq leyh jd kwan ko… 🙂 ermm..arap ko dpat la blas cpat2..sbb nnti aq kene blik asrama..4 erin pon,, i’m so sorry…k baby…gud luck in your life…salaam
    *cha_isa*

  42. sure lh ko blh jd kwn aq…everybody can be my friend…aslkn bkn jantan tk guna berotak blue…….cha ko asrama kt mana?

  43. haha…jasin mlaka..ko tnggal mner?? k.l kew?? umo ko?? umo aq 14, taun ni… x tau la klau ko ats aq.. 🙂 thankzz sudi balass..salam
    *cha_isa*

  44. ya allah…erin malek neighbour ,,,,, yg mse malam pnghargaan metrowealth erin 2…mse 1 january..bukan aq tlis la..aq x tlis lucah2..msti ad owang dngki kat aq 2..aq rse antialim bodo 2 punyer keje,,sbb mse dy anta msg 2 dkat2 ngan ngan msg owg yg pkainme aq 2..aq rse memg dy punyer keje..aq x de la smpai nk ckap lucah2..aq arap ko fham…:( salam
    *cha_isa*

  45. ok….ats aq ruper nyer….hehe,,ko memg jiran dy kew??? aq nk pnggil ko ap?? nme ko?? :)..balass cpat2 tau….. 🙂 salam
    *cha_isa*

  46. dye nie freak , bajet jea lebih , menyampah ak ! dendam ak ngn dye dulu pown x penah habis .. rase mcm nak sepak jea . ble dpt , pehh sumpahh lega doe ! aku harap kau ubah lah perangai sial kau tue erin malek !

  47. mana ada die mix indon…mix jepun kut..tngk muka die mcm jepun2 skt ken….klau who berani prglah sepak die…kena saman nnt karang baru tawu…..haha

  48. oit danial,,,,klau nk bg salam 2 bio btul.
    dalam 2 kan ad nme tuhan kte,,,
    x pikiak lgsung la…
    ap2 pon..
    wsalam (tlg jwabkan salam ko yg x btul 2 jerk)
    hehe salam……. 🙂

  49. korang ni, x payah la… nak komen. erin lebih2.
    dia tu tak la buat salah pun. alah korang ni.
    yang penting dia tu cun pe.
    buat erin you lakon kasi baik… punya.
    wa tengok erin berlakon fuhh hebat.

  50. yer2 la2……..huh
    pe2 thaanks ko x maki hamun aq…haha
    klau x memg slamat mlut ko..huh
    umo ko bpew ek..? nk tau jerk
    x nk g tau suda lerrrrrrrr
    salam….. 🙂

  51. erin.. epy birthday..
    pew la diowg ni nk gdoh
    dptkan erin plak…
    erin itew pnye tol ark…
    anti dtg umah aw amek adiah..
    bubye.. mmmuahhxx..

  52. Salammm..nie gmbr bezdy ble zmn pnye nie???…pns gak kt sni..erin pn kne tibai cam si elfira tohh..tp cian la spe yg knon nk bknln dgn erin kt sni..sni bkn tmpt nk bknln dgn erin juz 4 kmen..klo nk knl kt myspace dye ke fcebook ke bole le..dye blsss..

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Dayang Nurfaizah @ 10th Anniversary NTV7 Feel Good Channel

Biodata Para Pelakon Drama Online Luna Fantasiaku