in ,

Hadiah Untuk Budieyators Nonton STAR WARS: THE FORCE AWAKENS Jam 3 Pagi?

Mungkin apa yg berlaku semalam tu ada hikmah dan pengajaran. Tidak semua suka dengan cara gurauan kita. Jadi, hati-hati. Sekali buat silap, akan menconteng segala yg baik-baik. Fikir sebelum bertindak. Aku skrg ni redha dan bersedia je jika aku diberi hukuman setimpal. Samada talian hayat disambungkan atau dinoktahkan. Its okay guys. Korang jgn risau pasal aku. Mungkin ini takdirnya. Don’t worry guys. I’m okay… walaupun… kan? Aaaagituh! Luah perasaan jap.

BTW, ni nak habaq kat korang semua ni, berbalik dengan cerita semalam tu la kan. Ada berita baik untuk Budieyators. TGV kasi hadiah sempena ulangtahun budiey.com yg ke-9 ini… special untuk korang, TGV bermurah hati kasi satu hall iaitu 250 tiket untuk kita semua menonton filem terhebat STAR WARS: THE FORCE AWAKENS pada 17 Disember 2015. Syaratnya, korang macam biasa kasi viral tentang event ini.

Happy? Happy ke tidak? Ini yang korang nak sangat kan?

STAR WARS: THE FORCE AWAKENS

[dropcap]S[/dropcap]eperti yang Budiey kasi tau semalam, tayangan ini akan berlangsung pada jam 3.15 pagi. Tidak pernah kita buat tayangan awal pagi kan? Pecah rekod. Ini bermakna, korang kena collect tiket jam 2 pagi dan hangout sesama sambil bergambar sebelum tu la kan. Haaa, sanggup ke tidak?

Keutamaan diberikan kepada Budieyators yang ada baju T Budieyators. Kpd yang belum ada, sila beli ya, Just DM Budiey.

Kita nak tengok semua yang hadir di Premiere ini memakai baju T Budieyators.

Apa yang korang semua sekarang perlu buat ialah senang sahaja.

1. Repost SHARE posting ini di Facebook korang! Make it VIRAL okay!

Follow FB: Budiey.com – Blog Sensasi Selebriti

2. Tag kekawan, jiran tetangga, sepupu sepapat korang semua yang minat giler dengan filem STAR WARS: THE FORCE AWAKENS.

3. LIKE & Comment! Dan jangan lupa kita buat ulasan ramai-ramai tentang filem ini nanti dan post di Instagram dan Facebook.

Budiey ingin mencari selebriti popular yang akan memeriahkan TAYANGAN STAR WARS: THE FORCE AWAKENS ini.
Kita akan menonton bersama dengan beberapa selebriti dan influencers yang akan Budiey jemput nanti.
Jika ada selebriti yang nak hadir, sila kasi tau ya.

Terima kasih semua kerana sudi support event Premiere With Budiey!

Korang perlu berterima kasih kepada TGV CInemas kerana menyediakan satu hall besar untuk korang semua nonton filem TER-hebat ini

LIKE jika korang SUKA! Jangan LIKE jika sudah BENCI. K bye!

Untitled

Untitled

Untitled

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Ulasan Filem JAGAT di MalaysiaKini Sungguh Sopan

Momo Latif Meninggal Dunia