in

Gossip Aida Aris Cinta Zul Handy Black

Aida Aris bercinta dengan Zul Handy Black dah lama. Ramai orang dah tahu. Selalu tengok Aida Aris dengan Zul di majlis-majlis. Namun, Aida Aris cakap dia dan Zul Handy Black hanya bercinta dan masih dalam peringkat mengenal hati budi masing-masing. Lagi pun, Aida Aris sekarang tengah sibuk dengan shooting. Jadi, dia tidak ada masa untuk fikir pasal kawin. Zul Handy Black kata dia tak kisah orang nak cakap apa tentang hubungan cinta dengan Zul Handy Black. Selagi tak melampaui batas rasanya tak salah untuk dia dan Aida Aris bercinta.

Pelakon langsing bergelar Aida Aris ini boleh ditonton menerusi drama Spa Q dan Adam. Sibuk dilokasi siri drama Impak Maksima 26 episod yang akan ditayangkan tidak lama lagi.

[tags]gossip aida aris zul handy black, spa q final episode, drama impak maksima tv3, ashraf muslim, wedding aida aris, aida bertunang, engaged, britney spears crazy, gadget blog, advertlets bankrupt, petua langsing badan, chua soi lek scandal sex, raja nazrin gay, minah rempit, kerana karina video, download mp3, tudung seksi, memek merah, pameran perkahwinan, gathering wedding[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Pantang Larang Arry Putra

Sinopsis Kala Malam Bulan Mengambang Arahan Mamat Khalid