in ,

Gambar Yantzen di Karpet Merah Anugerah Industri Muzik 19

Dah lama tak dengar berita tentang penyanyi rock yang dulu hangat di persada seni dengan lagu Meniti Suratan. Bertemakan putih dan hitam hadirnya sempoi di karpet merah AIM19. Berjaket hitam dan berseluar hitam diselangi dengan baju kemeja putih di dalam cukup ranggi dan melambangkan jiwa rock yang sempoi tapi kemas.

[dropcap]Y[/dropcap]antzen yang hadir sebagai penyampai anugerah untuk AIM19 bergandingan dengan Nadia ini tetap mengatakan penganjuran AIM19 kali ini antara yang terbaik sebab berjalan dengan lancar dan tidaklah membosankan. Budiey bersetuju sebab gandingan pengacara Adibah Nor dan Aznil Nawawi sangat menghiburkan dengan celoteh santai.

Nadia dan Yantzen digandingkan… mmm… kedua-duanya otai.

Kalau korang perasan masa Yantzen baca pemenang, kira berjanggut gak tunggu Yantzen announce pemenang. Haha, lawak gak. Huhu, ramai penonton naik geram kot.

[pullquote align=”right”]Baca sikit, spec jatuh. Baca lagi, spec jatuh lagi[/pullquote]

[dropcap]C[/dropcap]uma satu je Budiey agak tak selesa bila mana beliau mengunyah chewing gum semasa menyampaikan anugerah. Very BIG No! #Eh! Budiey ingat dia kunyah sirih pinang ke apa, rupanya chewing gum. Adushhhh… kena sebijik. Sah-sah kena cemuh dan kutuk kat media sosial. Mana boleh cam tu, kunyah-kunyah masa kat pentas dalam kaca TV untuk siaran langsung. Sumpah, ianya nampak annoying and nampak buruk dan tidak sopan di mata penonton.

Apa-apa, u tetap rocker brother! Sempoi.

Gambar Yantzen di Karpet Merah Anugerah Industri Muzik 19

8193376452 81Ed0B11Cd O | 4

Img_6925

1

Img_6927

2

Img_6928

3

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Dahlia Shazwan di Karpet Merah Anugerah Industri Muzik 19

Gambar Dina Nadzir di Red Carpet AIM19