in

Gambar Dina Nadzir di Red Carpet AIM19

Penyampai Era FM, Dina Nadzir tampil dengan pesona elegan dengan busana labuh di AIM19. Walaupun elegan dengan busana berkemilau warna hitam ini, Dina nampak lebih senyum bersama seorang jejaka di sisinya. Persis adiknya sebab wajah mereka lebih kurang sama je kan? Oh ya, potongan kolar baju Dina agak boleh dihighlight sikit sebab kalau nampak dari depan ianya agak lain sikit. Unik maksud Budiey. Pilihan warna yang sangat sesuai untuk acara malam gemilang AIM kali ini. Dress Dina ada nampak sikit improvement.

[dropcap]M[/dropcap]asalahnya, orang kita memang suka perhati orang besau macam Dina ni, macamana pilih pakaian dan sebagainya. Semua tu boleh jadi bahan bagi diorang. Kekadang mungkin diorang tak tahu, orang besau-besau pun boleh berfesyen apa. Cuma jangan jadi mangsa fesyen sudah. Apa-apa pun, makin comel Dina ni. Apa-apa je la, Dina kan? Asal vokal mantap sudah lah. Haa ko yang kutuk, ado ke vokal mantap macam Dina?

Kata Dina, just be yourself lah kalau nak berfesyen.

[pullquote]Anda setuju?[/pullquote]

Dina bersama rakan sekontinya, Zahid menjadi penyampai anugerah pada AIM19.

Gambar Dina Nadzir di Red Carpet AIM19

0

1

2

3

4

5

6

7

Siapa lelaki sebelah Dina ni…

Dina Nadzir

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Yantzen di Karpet Merah Anugerah Industri Muzik 19

Gambar Mizz Nina di Karpet Merah Anugerah Industri Muzik 19