in

Gambar Yana Samsudin Berkemban Dalam Aku Masih Dara

Setelah menang anugerah Pelakon Pembantu Wanita Terbaik, Festival Filem Malaysia ke 23, pelakon di bawah pengurusan MIG, Yana Samsudin semakin dikenali. Lakonannya di kaca TV tak putus-putus disiarkan. Habis satu drama, timbul pula drama yang lain. Pendekata, nama Yana Samsudin semakin meniti di bibir peminat.

Terbaru, Yana Samsudin memegang watak utama dalam Aku Masih Dara yang akan ditayangkan mulai 15 Disember 2010. Watak Aleesya seorang gadis seksi yang suka bersosial dan tidak bermoral serta bermasalah.

Movie Still Aku Masih Dara

Kata Yana, dia sangat malu dan segan sebenarnya apabila perlu berkemban dalam filem ini. Itu semua dibuat atas cadangan pengarah yang mana mahu watak Aleesya betul-betul antagonis. Ini semua ada satu cabaran untuk Yana dan terpaksa menerima segala kritikan dari media dan penonton.

Mengikut pada jalan cerita, watak Aleesya akhirnya hilang dara setelah ditebuk oleh beberapa orang lelaki semasa dalam party seks atau party buih beramai-ramai.

Yana terpaksa berkemban dan pakai baju seksi bukan untuk menarik penonton datang ke pawagam tapi ini satu tanggungjawab yang perlu saya buat untuk memuaskan hati bagi menjayakan watak ini.

Pada awalnya, Yana tak suka dengan watak sebegitu. Tapi setelah berfikir panjang, dia menyahut cabaran tersebut. Yana berharap penonton tak salah tafsir kerana Yana dalam filem tak sama dengan Yana di luar filem. Harapan Yana juga, penonton dapat mengambil pengajaran dan menerima mesej berguna dalam filem ini.

Selepas Aku Masih Dara, Yana akan muncul pula dengan lakonan yang juga cukup mencabar dalam filem KONGSI.

Movie Still Aku Masih Dara

Yana Samsudin

Yana Samsudin

Yana Samsudin

Yana Samsudin

Yana Samsudin

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. tunaikan tanggungjawab dan nk puaskan ati penonton & pengarah smp sggp berkemban??ermmm..ok la tu sbb byk kot dpt duit n populariti..ermmm..camna nk jwb kat ALLAH??agak2 ALLAH ble trima ke alasan tu??sblm ambil watak tu yana tny kawan2 or parent x??y not gi tny ustaz je sbb derg lebih arif hal agama..lu pk la ikut ISLAM & QURAN beb!!

  2. apalah…malaysia ni gian kluarkn film yg blh mmpngaruhi fikiran rmja..blk2 psl khidupan bebas..mna lah remaja x trikut2…apa lah pnya pgarah getek!!!!!!!!!

  3. matt flatland…saya sokong awak,ni bkn masalah nak kecoh2..tapi jika ini yang dilakonkan,ditayangkan di hadapan umum,memang hancur remaja Malaysia….

  4. sepatut nya …owg islam x ley wt cm uh ,,,kte boleh belakon tpi sye rase gmba nih mcm kita sbagai umat islam mencontohi filem2 barat….lau kte x pkai tdung da brdosa….apelagi gmba mcm nih….

  5. bkn brkmbn tu,dlm movie tu ade tutup cover tu,dlm cter tu x de la melampau mcm tu,tu semua trick jer,ala org brt pon wat gitu kecuali la wat filem btul2 sprti seks dn len nyer

  6. memang kita perlu ingat mengingati antara sesama islam, tapi mereka semua dah besar, dh bleh fkir mana baik n buruk,,,

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Seksi Nita Hamzah di Party EH! 20 Yang Anggun 2010

ROCK THE WORLD 10 di Stadium Bukit Jalil