in ,

Gambar Tunang Anne Ngasri Mohd Sumali Reduan

Tak sampai sehari bertunang, kini kita dah dapat tahu siapa tunang kepada pelakon Anne Ngasri. Seorang ahli politik berstatus duda yang berasal dari Pontian Johor. Beliau juga hadir di Majlis Pertunangan yang diadakan di kediaman keluarga Anne Ngasri bernama Mohd Sumali Reduan, berusia 40 tahun. Sah-sah siapa yang hadir di majlis itu akan bertemu dengannya.

Di Facebook milik Sumali turut menerima puluhan ucapan tahniah sempena majlis pertunangan.

Dari semalam, Budiey pasti ramai yang nak tahu siapa gerangan yang bertakhta di hati Anne Ngasri selepas pelakon berkulit cantik ini putus cinta dengan penyanyi Aliff Aziz.

Gambar Bakal Suami & Tunang Anne Sumali

Adakah tunangnya itu sekacak Aliff Aziz? Atau lelaki itu seromantis bekas suami Anne, Wafi?

Walaupun Anne cuba untuk merahsiakan identiti sebenar tunangnya itu pada majlis berkenaan, namun difahamkan tunang Anne turut berada di majlis pertunangan yang diadakan semalam.

Di majlis pertunangan ini berlangsung, Sumali telah hadir dengan berpakaian rona yang sama dengan Anne. Lebih romantis lagi, ketika majlis pertunangan itu berlangsung, Anne dilihat sempat berkaraoke bersama Sumali yang sporting itu.

Anne pernah hadir ke sebuah majlis merisik Anne yang diadakan di sebuah kampung di Johor pada 27 Oktober lalu.

Sumali adalah seorang ahli politik yang memegang jawatan sebagai SUK Pemuda Umno, Setiausah Pemuda UMNO Pontian, Pengerusi Gerakan Belia 4B Pontian, Naib Presiden Kelab Penyokong 1Malaysia dan Naib Yang Di Pertua Majlis Belia Daerah Pontian.

Mereka akan disatukan dalam satu majlis pernikahan pada bulan Disember nanti. Selamat bertunang, Anne. Semoga bahagia dan majlis nikah nanti berjalan lancar.

Gambar Bakal Suami & Tunang Anne Sumali

Gambar Bakal Suami & Tunang Anne Sumali

Gambar Bakal Suami & Tunang Anne Sumali

Gambar Bakal Suami & Tunang Anne Sumali

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Anne Ngasri Bertunang Dengan Ahli Politik Berstatus Duda

Konsert Amarkala Deepavali Dari Little India