in

Gambar Shahir Kini Berimej Kepala Botak

Anda masih ingat lagi dengan juara Akademi Fantasia yang sorang ni. Walaupun dah lama tak nampak di majlis acara hiburan, namun, Shahir masih ada dalam industri hiburan. Itulah, ramai yang kata dia merajuk dan tak mahu jadi penyanyi dan macam-macam kisah cerita orang pasal Shahir sebelum ini.

Terkini, Budiey bawakan kepada korang, beberapa gambar terkini Shahir yang kini dah tampil dengan imej terbaru iaitu imej tak ada rambut aka berkepala botak.

Gambar ini dipetik semasa rakaman shooting program Astro, ‘Akustik Shahir’ bersama band Hujan, pada hari Selasa lalu, 3/7/2012 sekitar 10 malam di tempat lokasi meru, klang. Akustik Shahir akan disiarkan di bulan Ramadhan nanti, diberi laluan bagi Akustik Hazama dulu minggu hadapan.

SHAHIR botak

SHAHIR botak

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Keputusan Senarai Pemenang Anugerah Stail EH! 2012

SINAR INI Lagu Terbaru Maya Karin Dan Yassin