in , ,

Shahir Nampak Bahagia Lepas Kahwin, Berat Badan Naik Mendadak

Hampir dua bulan mendirikan rumah tangga dengan Jaskin Jaludin, penyanyi Shahir mengakui dia kini menjalani momen bahagia selepas berkahwin.

Memetik BH Online, Shahir memberitahu berat badannya kini naik mendadak kerana begitu bahagia serta memuji isterinya seorang yang pandai memasak.

“Selepas kahwin saya semakin berisi. Alhamdulillah, semuanya lebih teratur dan pemakanan juga terjaga. Kalau nak tanya berapa banyak badan naik, anda tengok sudah tahu. Isteri saya memang pandai memasak.

“Masa bujang saya boleh kawal pemakanan, tetapi sekarang, bila isteri masak takkan saya tak nak makan,” katanya.

SHAHIR

Ditanya adakah dia risau dengan penampilannya memandangkan berat badannya kini naik, Shahir berkata dia reda dengan fizikalnya sekarang.

“Dahulu, saya tidak suka keluar dalam media sosial apabila badan saya berisi. Tetapi, sekarang saya amalkan konsep reda apabila bersama ustaz. Jadi, saya reda sahaja berat badan sekarang. Yang penting, saya sihat,” katanya.

Apabila sudah berkahwin, pasti tidak akan terlepas dengan pertanyaan mengenai cahaya mata. Shahir berkata dia tdan isteri tidak merancang dan menyerahkan rezeki zuriat kepada Allah.

“Semuanya bergantung kepada rezeki. Saya tidak merancang sama ada nak ada anak atau menangguhkannya. Jika rezeki cepat, Alhamdulillah.

“Kita berdoa mudah-mudahan Allah kurniakan rezeki. Tetapi buat masa ini, belum lagi. Saya nampak seperti mengandung, tetapi tidak,” katanya.

Shahir selamat diijabkabulkan dengan Jaskin ddi sebuah premis perkahwinan di One City, Subang Jaya pada 3 September lalu.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Yeay! Pengguna Celcom Dah Boleh Guna Rangkaian 5G Bermula 1 November

Hael Husaini Jadi Bualan Selepas Tinggalkan Komen di IG Pelakon Thailand