in

Gambar Selebriti di Majlis Pelancaran Mingguan mStar

Semalam, jam 3 petang, Mingguan Mstar telah dilancarkan oleh DYMM Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah Al-Haj Ibni Al-Marhum Sultan Salahidin Abdul Aziz Shah Al-Haj.

Mingguan Mstar adalah sebuah akhbar yang padat dengan bahan bacaan untuk semua lapisan masyarakat. Antara ruangannya ialah Eksklusif mStar, Seni Jamu Selera, Hiburan Sensasi, Tips Kecantikan, Ekspresi Diri dan Ilustrasi Sukan.

Menggunakan tagline CITARASA SEMASA, akhbar yang diterbitkan sekali seminggu ini akan menemui pembaca mulai 28 Februari di Kuala Lumpur, Shah Alam, Petaling Jaya dan Putrajaya. Walaupun ia nampak seperti akhbar sisipan yang mana disisip bersama Sunday Star, namun Budiey rasa akhbar ini seperti majalah kerana kandungannya yang begitu up to date, berwarna warni dan layout yang begitu menarik.

Di majlis pelancaran semalam, Budiey lihat ramai sekali selebriti yang hadir dan mereka sempat menurunkan tandatangan serta ucapan di banner.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Zizan Nin Akan Kahwin Fazilah Hani Harun 19 Mac Ini

Jemputan Pembaca Ke Pelancaran Public Jewellery Bersama Duta – Diana Danielle