in ,

Zizan Nin Akan Kahwin Fazilah Hani Harun 19 Mac Ini

Setelah lama berahsia tentang tarikh sebenar perkahwinannya, pelakon Zizan Nin akhirnya ‘buka mulut’ dan menceritakan serba sedikit tentang majlis menamatkan zaman bujangnya di Majlis Pelancaran Mingguan Mstar yang telah diadakan di Hotel Concorde jam 3 petang semalam.

Tarikh perkahwinan Zizan Nin dengan gadis pilihannya, Fazilah Hani Harum ialah 19 Mac 2010 (Hari Jumaat) di Masjid Negara, Kuala Lumpur.

Tahniah Zizan Nin, semoga majlis yang dirancang akan berjalan lancar.

Begitu pun, Zizan Nin tidak mahu komen tentang khabar angin Fazilah Hani Harum adalah seorang wartawan penyiaran ntv7.

Zizan mengambil keputusan untuk berkahwin dengan wanita bertudung setelah 3 bulan bertunang. Mereka saling mengenali sejak 2 tahun lalu di satu majlis di ibu kota.

Zizan Nin tidak mahu membongkarkan lagi rahsia wang hantara yang akan diberikan kepada Fazilah. Namun, Zizan Nin akan memberikan sebanyak 7 dulang hantaran berbalas 9 dulang seperti cincin, sejadah dan al-Quran.

Ini wajah-wajah ‘happy’ Zizan Nin…

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Program Menarik Sempena Maulidur Rasul 2010

Gambar Selebriti di Majlis Pelancaran Mingguan mStar