Menu

Sensasi Selebriti

Portal Berita Hiburan, Trending & Viral, Acara, Travel, Gaya Hidup & Tech Gadget Terkini

in , ,

Gambar Selebriti di Majlis Berbuka Puasa KRU Music

Majlis berbuka puasa anjuran KRU Music diadakan sekaligus untuk melancarkan dua buah album terbaru. Satu, album Oh My Raya! dan duanya, album ketuhanan berjudul Hijab Di Ufuk Barat. Berlangsung dalam suasana penuh santai dan meriah, majlis berbuka puasa ini dihadiri oleh beberapa orang selebriti yang terlibat menyumbangkan suara untuk menghasilkan kedua album ini.

Album Oh My Raya dilancarkan bagi menghangatkan lagi suasana hari raya puasa untuk tahun ini. Kompilasi lagu raya ini membariskan 15 buah lagu kombinasi artis baru dan lama dan terdiri daripada 10 buah lagu hit dan dua buah lagu baru serta rakaman semula istimewa tiga buah lagu sempena sambutan Syawal pada tahun ini. Dua buah lagu baru ialah lagu raya dari KRU berjudul Erti Aidilfitri dan 10 Jari Aidilfitri dari Forteen.

Sementara itu, album Hijab Di Ufuk Barat pula diterbitkan bersama Sheikh Qalam Records dan United Studios yang menampilkan kompilasi lagu ketuhanan yang mengandungi 16 buah lagu di mana dua buah lagu terbaru daripada nyanyian Mawi bersama Dato’ AC Mizal berjudul Al-Haq… Yang Satu ciptaan Jeff A to Z dan sebuah lagi lagu Demi Asmamu ini daripada OST Runtun Qalbu nyanyian Fida Ibrahim.

Jom tengok siapa yang hadir.

Natassia Malthe pelakon utama filem Vikingdom

Dato’ AC Mizal

Azmir Arif

Dato’ AC Mizal & Mawi

Mawi

Jeff A to Z

Ila Sabri

Natassia Malthe

Izzue Islam

Norman KRU

Edry KRU

Fida Ibrahim

Forteen

Leave a Reply

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Exit mobile version