in ,

Gambar Selebriti di Grand Opening Butik H&M Lot 10

Butik terkemuka seluruh dunia, H&M telah pun mengadakan Grand Opening untuk selebriti & media pada jam 8 malam tadi. Ramai selebriti turut dijemput dan ada beberapa selebriti popular yang telah dipilih udah pun mendapatkan pakaian kegemaran mereka sehari sebelum Grand Opening. Best betul dapat baju dan pakaian percuma dan ditaja H&M. Mereka yang terpilih mengenakan pakaian H&M mereka di Grand Opening malam tadi.

Nampaknya, Uniqlo & Topman tak dapatlah cari makan lepas ni sebab H&M lagi best kot.

Butik H&M terletak di Lot 10, Bukit Bintang ini bakal dibuka untuk orang ramai pada 22 September 2012 mulai jam 11 pagi. H&M ada 3 tingkat dan turut menjual pakaian untuk bayi dan kanak-kanak.

Bagi Budiey, pakaian di butik H&M ni samgat murah dan berpatutan. Masa pergi ke Korea bersama Awal Ashaari, Scha Alyahya dan juga Siti Nurhaliza, Budiey pun dapat melihat ketiga-tiga selebriti ini begitu gemar shopping kat dalam butik ni di Korea. Ye lah, butik ni aje yang murah.

Budiey turut dijemput untuk hadir dan turut berpeluang bershopping kali pertama di H&M. Ramai juga selebriti yang turut memeriahkan lagi suasana.

H&M

Amanda Imani

H&M

Hafiz TV9

H&M

Noh Hujan

H&M

Sasha Bashir bersama bayinya yang berusia 8 bulan

H&M

IZ OIAM yang kini sedang sibuk dengan rakaman program realiti

H&M

Haniz Zalikha yang kini sibuk dengan rakaman travel untuk TV9

H&M

Sasha Bashir sedang shopping

H&M

Hoh! Sape ni?

H&M

Hunny Madu yang kini sedang sarat 8 bulan.

H&M

Hafiz yang datang bersama ehem ehem

H&M

Juliana Ibrahim yang juga kini berbadan dua. Shopping sakan nooooo!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Pengarah Ahmad Idham Dapat Dana Kreatif RM6Juta

Gambar Susun Atur Baju Aksesori Kasut Butik H&M Grand Opening