LoveLove WinWin

Gambar Seksi Jasmin Hamid

Gambar ini diambil masa pelancaran drama Datin WanAbe di Sri Pentas. Lama tidak muncul, sekali muncul Yasmin Hamid bergaya seksi.

Dah tonton drama Datin WanAbe? Amacam kelakar tak drama ni?

 

What do you think?

72 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. Astaghfirullah..ape nak jd ni Jasmin..kau tu dah senje…bknnye mude lg…x malu ke kat anak2 kau…jasmin oh jasmin..

  2. Ya ALLAH………ape nk jadila……………..????ramai yg dh tk kenal mana dosa n pahala………Nauzubillahhiminzalik………….

  3. UMO DAH 30 AN…PATUTNYA DAH STOP PAKAI BAJU CAM NIH..LAIN LA MASA MUDA2 DULU (TETAP BERDOSA….TP SINCE JADI ARTIS KAN…) AT LEAST BIARLA ADA PENGHIJRAHAN TIME UMO CAM NIH…PERNAH JUMPA DIA NI KT SATU MAJLIS…ORG NYA LEMBUT GAK…UBAH LA DARI SKRG..JGN JADI CAM AZIZAH MAHZAN TU…TK LARAT NK TGK..HU HU..

  4. Tgk lak betul2 gambar ni…
    kepala lain lah…badan lain laah…

    senang sungguh org kita kita kena tipu…huh!

  5. fuh! kau ni sejak dari dulu memang buat air lior aku meleh la jasmin. aku confirm minah-minah yang komen kau kat sini ni kempunan nak dapat body macam you….

  6. rimao akor mu… korang tengok tak dia berlakon dalam spaQ tu.. bertutup ke.. baju dia pakai cam dalam crite tu…… poodah…

  7. fuh jasmin, body u tu dari dulu sampai sekarang tetap bergetah abis. u betul-betul malaysian sex bomb aka jasmin mid top la

  8. adik rasa le akak jasmin ni mesti nak tunjuk yang akak ni lebih vogue daripada minah yang bekas abg akak kejar tu kan…..

  9. woiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii akak oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii janganlah dedehkan aurat sangat kita orang pempuan kak oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kalau orang laki tengok tak malu ke kak.sopanlah sikit macam wahida tu tapi dia tu peram pas suami orang pemusnah rumah tangga orang jangan akak jadi macam dia dahlah tapi saya cuma nak pesan jangan terlalu dedahkan aurat sangat yeeeeeeeeee ka;au boleh pakai baju kurung pakai tudung yeeeeeeeeeeeeeee kak yeeeeee oklah sampai disini sajalah ceramah saya pada hari ini esooooooook lusa sam,bung lagi ok

  10. mmmmmmmmmm i pon doakan u dapat hidayah dari allah.kita ebagai orang perempuan jgn terlalu dedahkan aurat kita pada orang yang tidak sepatutnye……..bahaye la……..bukan pe takut2 la kejadian yang tidak mengizinkan.lebih parah lagi kalo kita mati x sempat nak bertaubat…..ish3 x pasal2 masuk neraka….betul x??

  11. sukeeeeeeeeeee!!!! mmg yg kondem nie jeles psl tk bole buat ….. setuju??? klu tk masakn mau melawati blog2 mcm nie kan??? budus!

  12. Ingatlah wahai (ANDA) Bin (IBU ANDA), apabila datang kepada kamu 2 orang malaikat yang serupa dengan kamu iaitu Mungkar dan Nakir, maka janganlah berasa gentar dan takut, janganlah kamu berdukacita dan risau serta janganlah kamu susah-hati dan terkejut.

  13. Best in the world..Kalo laki dia cerai gua nak masuk ganti…berapa juta pon gua sanggup…bergetah lagi pompuan nih…

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Kerana Dia Ayahku di TV2

Filem Skrip 7707