in

Gambar Sekitar Zon Ceria Suria FM Sungai Petani

Pada 28 September lalu, seeawal jam 7 malam, perkarangan D’King Mee Udang & Ikan Bakar Power sudah dipenuhi dengan orang ramai. Kawasan letak kenderaan telah penuh dan kawasan tepi jalan juga sesak. Semuanya kerana Zon Ceria Suria FM yang telah berlangsung pada Sabtu, 28 September yang lalu di Sungai Petani.  Suria FM mengucapkan terima kasih kepada hampir 1200 warga Kedah, Pulau Pinang dan Perlis kerana sudi hadir memeriahkan acara kami.

Seramai 1200 Orang Sungai Petani Serbu Zon Ceria Suria FM

[dropcap]S[/dropcap]ebanyak 600 pinggan Mee Udang habis licin dah telah ditambah menjadi 1200 pinggan untuk semua pendengar kami! Dengan penampilan istimewa penyampai Suria FM iaitu Halim Othman, Linda Onn, Reza Mohamed, Seri Nordin, DJ Lin dan juga JJ, ia menambah kehangatan malam Zon Ceria Suria FM di Sungai Petani. Selari dengan kempen Suria Bayarkan di Suria FM yang bermula 2 September hingga 27 September lalu, kami telah menerima keseluruhan 7562 jumlah bil dari para pendengar dan RM50,000 telah dibelanjakan untuk menjelaskan bil-bil pendengar kami.

Jutaan terima kasih juga buat pendengar di Lembah Klang yang telah hadir ke Zon Ceria Suria FM di Zam Zam Café & Satay Club pada 16 September dan lokasi kedua kami iaitu di Nasi Dagang Kak Pah, Pantai Batu Buruk, Kuala Terengganu pada 21 September yang lalu. Zon Ceria Suria FM adalah salah satu cara untuk kami menghargai sokongan anda dan mendekatkan penyampai Suria FM kepada anda.

Menurut Pengurus Program Suria FM, Adiwati Zainuddin,

“Kami amat terharu dengan kehadiran pendengar di Sungai Petani. Terima kasih kepada semua pendengar dan juga kepada En. Zidi, pegusaha D’king Mee Udang Banjir & Ikan Bakar Power atas sokongan yang berterusan terhadap Suria FM. Harapan kami agar acara ini akan diadakan lagi pada masa akan datang dan Suria FM terus menceriakan dunia semua pendengar”.

Kempen Suria Bayarkan yang bermula 2 September yang lalu telah pun berakhir pada 27 September 2013. Keseluruhannya, Suria FM telah menerima 7562 jumlah bil dari para pendengar untuk diselesaikan.

Acara Zon Ceria Suria FM juga telah selesai dimana kami telah berada di Zam Zam Cafe & Satay Club, Bandar Utama (16 September 2013), Nasi Dagang Kak Pah, Pantai Batu Buruk, Kuala Terengganu (21 September 2013) dan D’King Mee Udang Banjir & Ikan Bakar Power, Sungai Petani (28 September 2013) untuk belanja para pendengar menikmati makanan tempatan terbaik.

Zon Ceria Suria FM ternyata mendapat sambutan yang amat menggalakkan dari para pendengar dan akan diteruskan lagi untuk masa-masa akan datang. Pendengar kami memang terbaik!”

Layari: www.suriafm.com.my untuk sebarang maklumat terkini atau di Facebook & Twitter, @suriafmradio.

Kemeriahan Zon Ceria_1

Kemeriahan Zon Ceria_2

Pendengar dengan Mee Udang mereka

Linda Onn

Mee Udang D'King Sungai Petani

Penyampai Suria FM

Bersama sebahagian pendengar yang hadir

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

PETRONAS Serah Mercedes-Benz A250 Kepada Pelanggan

Penyampaian Hadiah Kunci Muzik Retro Sinar FM