in ,

Gambar Sasha Saidin dan Tunang Salyo Priyanto Tersebar di Internet

Gambar Sasha Saidin, bekas anggota kumpulan Elite yang kini kembali dengan album solo bersama dengan tunang yang merupakan seorang pengarah filem dan video muzik terkenal. Cinta berputik ketika tunang Sasha yang keren banget ini bekerjasama dalam mengarah video muzik lagu Sasha. Mereka akan disatukan dan bernikah pada bulan Disember nanti. 

Nampaknya bukan saja amah dari Indonesia yang disukai oleh orang kita, tetapi juga artis-artisnya sekali. Setelah kecoh dengan isu gambar cium mulut Ashraf Sinclair dan Bunga Cinta Lestari dan pilihan Anuar Zain untuk menggunakan khidmat lebih ramai komposer Indonesia, ada lagi yang kecoh pasal artis kita dan orang Indonesia. Selasa lalu, Utusan Malaysia secara eksklusif melaporkan kisah pertunangan pelakon dan penyanyi Sasha Saidin dengan jejaka Indonesia.

Sasha memberitahu wakil Utusan di Jakarta, Sopha Sulaiman bahawa dia sudah bertunang dengan orang Indonesia, Salyo Priyanto yang juga seorang penerbit audio visual. Sasha yang baru dua tahun menjanda bakal berkahwin sekali lagi. Majlisnya dijadual akan berlangsung di rumah keluarga Salyo di Jakarta Barat pada November depan.

Penyanyi itu juga dikatakan sudah mendapat surat kebenaran dari Pejabat Agama Islam Gombak dan pihak agama Kedutaan Malaysia di Jakarta untuk membolehkannya bernikah dengan Salyo. Selepas isteri dan suami berdarah Inggeris, nampaknya gaya terkini artis  kita ialah mencari jodoh kalangan orang Indonesia. Yang import juga lebih baik ya dong. Macam-macam.

Lepas ini apa lagi yang kita hendak dari Indonesia? Dengar lagu Indonesia, balik rumah ada amah Indonesia, ada pula kampung setinggan penuh dengan Indonesia dan konsert pun banyak oleh artis Indonesia. – sumber email daripada pembaca.

sasha

sasha

hosting budiey

[tags]sasha saidin, gambar sasha dan tunang, gambar sasha Salyo Priyanto, sasha bercerai, sasha berpisah, album terbaru sasha, elite gambar grup, engangement sasha, utusan malaysia, gambar seksi sasha saidin, gambar elite, 3gp elit vip, pass percuma, gratis video download, sexy sasha, pic sasha bashir berkemban, hos berkemban, muatturun mms hari raya, pantun hari raya internet, syawal sasha, gaya selebriti berhari raya, iphone, ipod terbaru, anuar zain gathering hari raya, perjumpaan hari raya artis anuar zain, gambar cium mulut ashraf sinclair, gambar seksi bunga citra lestari dan ashraf, gambar siti mandi, Pejabat Agama Islam Gombak, lirik teman terunggul anuar zain, sasha saidin, gambar sasha dan tunang, gambar sasha Salyo Priyanto, sasha bercerai, sasha berpisah, album terbaru sasha[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

December Double Delights at Gardner & Wife, The Actors Studio

Photo Jennifer Lopez & Marc Anthony Kick Off Tour In Atlantic City