in ,

Gambar Peminat Jaclyn Victor di Anugerah Industri Muzik 14

Pukulan vokal mantap Jaclyn Victor sehingga dikatakan menenggelamkan suara emas Siti Nurhaliza, Noryn Nor dan Aishah.

Ketika berada di Dewan Merdeka masa AIM hari tu, saya duduk berhampiran dengan peminat Jaclyn Victor. Rata-rata antara mereka berbilang bangsa. Ada Melayu, ada Cina, ada India dan ada ‘Mat Salleh’. Kumpulan mereka nampak happening, Seronok juga sekali sekala melihat gelagat mereka yang datang menyokong penyanyi itu di Anugerah Industri Muzik 14.

Di sudut sebelah kanan saya pula ada serombongan peminat Siti Nurhaliza. Agak jauh untuk saya zoom in dan ambil gambar mereka. Yang dekat cuma peminat Jaclyn Victor yang menamakan diri mereka di Jacsville. Anda boleh melayari laman web dan forum mereka di http://www.jacsville.com .

Memang diorang ni saya anggap pemenang dalam bab sorak-sorak. Riuh rendah dengan pekikan sehingga ada yang hilang suara. Tidak tahu la kalau di TV boleh dengar ke tidak suara sorakan diorang nih.

Pukulan vokal mantap Jaclyn Victor sehingga dikatakan menenggelamkan suara emas Siti Nurhaliza, Noryn Nor dan Aishah.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Sekitar Malam Gala Filem SUMOLAH Movie

Ulasan Album Terbaru SingleTrackMind