in ,

Gambar Nubhan & Mila Jirin Berkaraoke Lagu Cinta Kasih di Red Box

[dropcap]P[/dropcap]ada petang tadi, Budiey ada menerima 4 undangan ke majlis sidang media dan pelancaran, tapi hanya sempat hadir di 3 acara sahaja. Syukurlah diberi kesihatan dan juga keamanan di Semananjung. Seperti yang kita tahu, keadaan di Lahad Datu dan Semporna masih dalam keadaan terkawal dan kita harapkan akan pulih seperti sediakala. Kepada rakan-rakan, berhati-hati apabila updates status tentang senario yang berlaku kat sana. Bukan apa, kita serahkan pihak yang berkuasa untuk kemaskini dan keluarkan sebarang statement ya. Kita ni duk diam-diam dan berdoalah semoga negara kita aman dan tak diganggu oleh sebarang anasir jahat.

Sebelum ini, Budiey ada rakam video persembahan Nubhan dan Mila semasa Majlis Pelancaran Drama TV3 beberapa minggu lalu. Jadi ini adalah video kedua untuk lagu ini yang Budiey telah rakam.

KLIK VIDEO: Lagu Cinta Kasih Duet Nubhan & Mila Jirin di Red Box

Selepas tonton filem Snitch di GSC Mid Valley tadi, Budiey sempat singgah seketika untuk melihat Nubhan dan Mila berkaraoke. Lagu Cinta Kasih yang kini kian meletop di corong radio. Budiey tengok suara Nubhan dan Mila memang serasi. Lagu ciptaan Zaidi yang juga pencipta lagu Ombak Rindu ini memang sesuai untuk drama Cinta Qaseh. Beberapa gambar sempat Budiey rakam.

KLIK VIDEO: Promo dari Mila Jirin

IMG_3090

IMG_3095

IMG_3099

Nubhan & Mila

Nubhan & Mila

Nubhan & Mila

Nubhan & Mila

Nubhan & Mila

Nubhan & Mila

Nubhan & Mila

Nubhan & Mila

Nubhan & Mila

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Lagu Cinta Kasih Nyanyian MIla Jirin & Nubhan Makin Popular

Ajieb Murai Rakyat Malaysia Pertama Belajar Di M-Net Academy Korea