in ,

Gambar Ning Baizura di Malam Universal & Showcase 2011

Jam 5 petang tadi, telah berlangsung Malam Universal & Showcase 2011 di Crowne Plaza Mutiara Hotel Kuala Lumpur. Terima kasih kepada Universal Music di atas jemputan dan turut memberi peluang kepada 30 orang pembaca budiey.com untuk turut serta dalam acara menghargai media tadi.

Ramai artis yang turut hadir. Antara artis yang hadir di Malam Universal & Showcase 2011 ialah Ning Baizura di mana katanya akan mengadakan majlis pelancaran album terbarunya, DEWA tidak lama lagi. Jangan lupa dapatkan album terbaru di pasaran sekarang ya!

Setelah enam tahun sepi tanpa album berbahasa Malaysia, Ning Baizura kini muncul dengan “DEWA”, sebuah album yang memuatkan lapan buah lagu, iaitu Aku Bukan Dewa, Alhamdulillah, Bila, Mama Papa, Pencarian, Propaganda, Raksasa dan Sampai.

Dengarkan sampel lagu di www.ning-baizura.com.

Ini dia gambar Ning Baizura pada malam tadi. Simple & ringkas bergaya dan Ning kelihatan semakin langsing. Apa rahsianya?

Ning Baizura

Ning Baizura

Ning Baizura

Ning Baizura

Ning Baizura

Ning Baizura

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Tony Fernandes Received 2nd Asian Corporate Director Recognition Award

Elly Mazlein Dalam Drama RANJAU BERDURI Di TV2