in , ,

Gambar Mesra Aiman Dan Zahirah, Peminat Suruh Cepat Halalkan Hubungan

Kisah hubungan cinta mereka dikatakan bermula sekitar December lalu apabila heboh diperkatakan tentang pasangan merpati dua sejoli ini. Malah Aiman sendiri mengakui hubungan cinta dengan Zahirah bukan gimik.

Dan sejak itu, Aiman Hakim Ridza tidak lagi menyembunyikan kisah cintanya dengan pelakon Zahirah MacWilson. Secara terbuka di laman Instagram peribadinya, Aiman berkongsi fasa-fasa manis yang sedang dilaluinya dengan pelakon itu.

Aiman & Zahirah

Bahkan, pelakon tampan itu juga mengakui, hubungannya dengan Zahirah berlandaskan kejujuran.

“Setiap apa yang kita lakukan perlu jujur dan saya ikhlas dengan apa yang saya buat. Jika ditanya mengapa saya memuat naik gambar kami berdua di Instagram sebelum ini, ia kerana hubungan saya dan Zahirah (MacWilson) jujur,”

– Aiman
Aiman & Zahirah

Keterujaan peminat Aiman dan Zahirah dapat dilihat menerusi komen di laman sosial setiap kali gambar pasangan ini dimuat naik. Sampai ada yang meminta pasangan ini cepat-cepat naik pelamin!

View this post on Instagram

🎥 DH vs IR #CuriCuriCinta #Megadrama

A post shared by Zahirah Macwilson (@zahirahmacwilson) on

Tidak dinafikan Aiman dan Zahirah pasangan yang secocok, sama cantik sama padan. Berikut antara komen peminat;

“Zahirah dah tinggi pakai lagi kasut tinggi tapi still simpan lagi tinggi dari zahirah kan luv This couple sama cantik sama padan mesti anak2 dorang nanti comey2 good sangat korang berdua ada jodoh amin..”

” SweetNye couple ni…berape byk gula buh ni boleh kencing Manis Mcm ni..”

” Hero yg sesuai aiman good looking fluent speaking English and yg penting taller than you hooe chemistry pun ummph mcm dgn capik..”

” King Aiman & Queen Zahirah. Just like a couple from Royal family. Please get married. U guys gonna have beautiful kids..”

Dalam pada itu Aiman bagaimanapun, enggan mengulas lanjut ketika ditanya bilakah hubungan cinta dengan Zahirah mula berputik.

Aiman & Zahirah

Zahiran turut sependapat dengan Aiman bahawa dia juga sangat jujur dalam hubungan itu selain berpendapat kekasihnya itu merupakan jejaka terbaik yang ditemuinya.

“Kami masing-masing menemui yang terbaik. Seperti Aiman, saya juga jujur dalam hubungan ini,”

– Zahirah

Pasangan Aiman dan Zahirah mula menjadi perhatian apabila masing-masing secara terbuka berkongsi gambar berdua di laman sosial.

Kedua-duanya memberi bayangan sedang menjalin hubungan mesra. Aiman dan Zahirah juga tidak lagi menyembunyikan kemesraan mereka apabila mula tampil berdua di khalayak.

Sumber : IG @aimanhakimredza

View this post on Instagram

You are my new favourite feeling. #zahirAH

A post shared by Zahirah Macwilson (@zahirahmacwilson) on

What do you think?

74 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Penyanyi Tegar Didenda Merokok di Malaysia

Syida Melvin

Sekitar Majlis Resepsi Syida Melvin & Syafiq Shaheen