in , ,

Gambar Marinie Adik Penyanyi Camelia Bertunang

Kepada adik Camelia, Marinie yang katanya pendatang baru, saya ucapkan tahniah atas pertunangan. Kepada Camelia, bila nak kahwin lagi?

Gambar adik kandung penyanyi Camelia bertunang bernama Marinie. Saya tak tahu pula nama bakal suami Marinie. Gambar ini telah sampai di peti surat email Budiey dihantar oleh seorang pembaca Sensasi Selebriti. Terima kasih.

Korang ada tak alamat Camelia? Budiey rasa nak hantar kad raya kat artis sempena raya ni. Saje suka-suka nak hantar. Diorang nak balas tu, belakang kira. Kalau dapat alamat email pun okay juga sebab dapat jugak hantar kad raya elektronik atau kad raya greetings cards melalui email.

Marinee

Sekarang, setem pos murah je kalau nak hantar kad raya. Semua saiz kad cuma kena beli setem 30 sen sahaja. Hantarlah kad sebesar pintu pun… harga tetap 30 sen. Terima kasih kepada promosi hebat Pos Malaysia.

Malam tadi di Buletin Utama, saya rasa simpati dengan keluarga kepada budak sekolah 8 tahun, Nurin Jazlin Jazimin. Khabarnya, keputusan DNA adalah sama dengan ibu bapa Nurin. Tapi bapa Nurin tidak mengaku. Ibu Nurin macam redha dan tawakkal je. Pemeriksaan DNA kedua akan dibuat.

Wedding

Katanya, kalau budak tu teruk kena dera fizikal dan seksual, kemungkinan besar ada perubahan pada bentuk fizikalnya. Tapi tak tahulah. Tengok pada gambar Nurin Jazlin Jazimin dan gambar budak yang dijumpai dalam beg sukan di Petaling Jaya tu, memang tak sama. Tunggu je lah keputusan kedua DNA kes ni.

Saya ada menerima feedback daripada seorang pembaca… antara emailnya berbunyi;

Hi Budiey…
Saya ni pembaca tetap SS and almost everyday akan baca blog SS….anyway, just nak provide info skit pasal Husband adik Camelia yg baru jer berkahwin…nama dia Luth Abd Hamid. Kerja Shell, Cyberjaya. Kacukan Jepun+Melayu and tinggal di Jalan Maarof, Bangsar….Nampak seperti pinang dibelah dua dorang tu…

Terima kasih Azlan kerana sudi menghantar email ya.

Wedding

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

24 New Seasons Premiere January 13th, 2008 (Spoilers)

Hiasan Trending Viral | 19

Gambar Nurin Jazlin Jazimin Hil4ng, Kini Telah Ditemui