in ,

Gambar Majlis Berinai Liyana Jasmay Tema Bollywood

Majlis Berinai Ala Bollywood Liyana Jasmay Meriah & Penuh Colorful!

Wah, tinggal dua hari lagi pelakon Liyana Jasmay akan bergelar isteri kepada Fathudin Mazlan. Mesti dalam dada masing-masing berdebar-debar menunggu saat untuk disatukan secara sah. Pasangan ini akan diijabkabulkan pada 2 Februari 2013 sekaligus Liyana menjadi selebriti pertama yang berkahwin tahun ini. Adakah majlis nikah mereka bakal dinobatkan sebagai Wedding of The Year?

Mungkin ya, sebab Budiey lihat, permulaan yang baik setelah kontroversi gambar pra perkahwinan tersebar dan majlis berinai Liyana Jasmay Tema Bollywood pun dianggap satu keunikan dan kemeriahannya tiada tandingan. Budiey sekadar dapat melihat gambar-gambar yang dipostkan oleh rakan selebriti seperti Umie Aida, Nabila Huda, Lisa Surihani & Liyana Jasmay aje.

Liyana-Jasmay-Berinai

Malam tadi, telah berlangsung majlis berinai sebagai persediaan pasangan ini sebelum majlis pernikahan dan persandingan mereka. Majlis telah diadakan di kediaman ibu bapa Liyana Jasmay di Kemensah Heights.

Melihat dari gambar-gambar yaang dikongsi di Twitter dan Instagram, tidak syak lagi majlis tadi bertemakan Bollywood di mana ianya terserlah pada pemakaian aktres ini sendiri serta para tetamu hadir terdiri daripada keluarga, teman rapat dan juga rakan-rakan artis seperti Datin Paduka Ummie Aida, Lisa Surihani dan Nabila Huda. Turut hadir, pelakon kanak-kanak Mia Sara Nasuha.

Dibawah beberapa keping foto sekitar majlis penuh meriah ini untuk tatapan anda semua.

05-Gambar-Sekitar-Majlis-Berinai-Liyana-Jasmay-Fathudin

10-Gambar-Sekitar-Majlis-Berinai-Liyana-Jasmay-Fathudin

08-Gambar-Sekitar-Majlis-Berinai-Liyana-Jasmay-Fathudin

03-Gambar-Sekitar-Majlis-Berinai-Liyana-Jasmay-Fathudin

02-Gambar-Sekitar-Majlis-Berinai-Liyana-Jasmay-Fathudin

01-Gambar-Sekitar-Majlis-Berinai-Liyana-Jasmay-Fathudin

04-Gambar-Sekitar-Majlis-Berinai-Liyana-Jasmay-Fathudin

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Nora Danish Tak Kisah Bercuti Sekali Dengan Fasha Sandha

Ning Baizura 2020 | 11

Ning Baizura Selamat Melahirkan Bayi Lelaki di Hari Ulangtahun Perkahwinan Ke-5