in ,

Gambar Kembar Dafi atau Jangan Tersilap Buat Andaian

Dalam hidup kita, selalunya kita suka buat andaian, tekaan, tebakan yang bukan-bukan berdasarkan pada first impression. Kekadang andaian kita itu betul dan mengena sasaran. Tetapi biasanya andaian atau tebakan yang kita buat itu tidak betul sama sekali. Malah, melencong jauh entah kemana perginya. Sepanjang hidup anda, pernahkah anda tersilap menegur orang yang anda ingat orang itu sebenarnya selebriti?

Ha, saya mengalaminya semalam ketika menghadiri pra tonton High School Musical 2 di Cineileisure Damansara. Mati-mati saya ingat budak yang menyerupai rupa Dafi itu adalah Dafi AF5 yang sekarang ini muncul dengan lagu Bila Terasa Rindu. Mula tu, saya pandang budak jambu ni dari belakang… ha, dari sudut pandangan belakang memang 100% nampak cam Dafi. Budiey konfiden je, pergi tegur dia….”Eh, Dafi bila balik dari Konsert Reunion AF?” Kemudian, budak comey ni berpaling…Tengok-tengok… hahahaha, kantoi… Baam Baam Boom! Budak tu memang serupa tapi tak sama dengan Dafi. Aiyo… klon Dafi rupanya.

Nak tengok gambar selebriti ini yang menyerupai Dafi? Eh, pernah tak anda menjumpai klon mana-mana selebriti? Siti Nurhaliza wannabeke macam… ha Mimi MyStarz LG?

Oklah, Budiey akan letak gambar selebriti yang bekerjasama dalam menjayakan voice over untuk filem High School Musical 2 ini selepas ini. Siapa selebriti yang saya maksudkan… anda kena tunggu. Oh ya, malam ini ada showcase Jaclyn Victor di Planet Hollywoood. Kepada kalian yang mahu ke sana, kita jumpa saja di sana.

Ha… ni dia ‘kembar Dafi’ tu. Let’s spot the knot. Siapa kenal dia, boleh habaq mai ya.

Spot The Knot

Dafi Klon

Kembar Dafi

[tags]dafi af5, gambar dafi af5, gambar kon dafi, gambar adik dafi, kembar dafi af5, konsert reunion akademi fantasia 5, download lagu bila terasa rindu dafi, muatturun dafi songs bila terasa rindu, lirik lagu dafi, gambar dafi cute, dafi gay gossip scandal, utara selebriti, konsert af pulau pinang, kedan, high school musical 2, hp entertainment laptop notebook, macbook, iphone, ilife, preview, pra tonton high school musical 2, disney channel astro, klon siti nurhaliza, mimi mystarzlg, juara mystarz lg, konsert final mystarz lg gambar juara mystarz lg, voice over high school musical 2, astro ria, jaclyn victor, planet hollywood[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Discover The Secrets Behind Digital Film Making With Scott Billups

Gambar Lisdawati Pelakon Drama Terbaru Pasrah di RTM