in

Gambar Kekasih Zahid AF2, Nurul atau Tengku Loreta?

Gambar Nurul, awek Zahid, juara Akademi Fantasia musim ke-2 tersebar telah tersebar di internet dan disebarkan melalui email. Jarang kita dengar cerita pasal penyanyi dari Gombak ini dan sekarang baru timbul pasal gambar ini yang membuktikan hubungan akrab dan intim sepasang kekasih. Sebelum ini, Zahid dikatakan mabuk di pusat karaoke, namun dinafikan sekeras-keras oleh Zahid. Kemudian timbul pula gossip dengan gadis ini. Lihat pada gambar-gambar di bawah, dah sah-sah mereka ni couple. Dulu pernah ada gossip Zahid ditaja ke Jerman… dan Nurul berusia 26 tahun inilah orang bersama Zahid di sana. Bertuah Zahid ditaja dan di-spedo. Nurul yang berwajah bulat, comel dan sentiasa mengukir senyuman ini juga dikatakan adalah dari golongan kerabat dan orang VIP kaya raya. Kiranya anda punya rambut yang menggerbang macam rambut palsu seperti gambar di bawah, mungkin boleh belajar bagaimana tips menjadikan rambut cantik di sini. Ada yang kata gadis yang sentiasa muncul di majalah ini bukan bernama Nurul tetapi Tengku Loreta. Yang mana satu betul, saya pun tak pasti. Kita tunggu sahaja apa respon Zahid apabila mengetahui kisah peribadinya disebar. Apa yang saya harapkan moga Zahid, cepat-cepat kahwin supaya tidak berlaku lagi fitnah yang bukan-bukan. Kerana saya kira peminat tidak suka Zahid terlalu sosial sangat macam ni.

Join myspace fan club Zahid:
www.myspace.com/za8fcksnmproboard

[tags]gossip zahid, gambar awek girlfren zahid, skandal zahid kerabat diraja, kontroversi gambar awek zahid, gambar kekasih zahid, juara af2 zahid, gambar zahid dan girlfren di jerman, foto zahid, nurul, tengku loretta, kedai rambut palsu, wig, music, awek ganas, awek seksa, celeb girls, cerita rogol, gambar reza bapuk, gambar reza af, gambar aman kahwin, dibelash, dirogol, felda keratong, gadis bertudung klip, zahid ditaja, download lagu zahid, muatturun mp3 lagu terbaru, gossip VIP, gossip VVIP, skandal VIP, skandal VVIP, perkahwinan di raja, royal wedding, gadis dipukul, geng mykakis, klip seks, Malaysian Life!, rumah tumpangan, sabul, sekolah menengah keratong, seksi, violence in school, Gambar Bogel Pelajar Perempuan Sekolah Menengah Kebangsaan Keratong, Bandar Tun Razak[/tags]

Gambar Nurul Awek Zahid

Gambar Nurul Awek Zahid

Zahud Gambar Akademi Fantasia

Gambar Zahid

Gambar Zahid Akademi Fantasia

Girlfren Zahud

Gambar Zahud Nurul Kekasih Zahid

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Syafie Naswip | 23

Filem Mukhsin Menang Pingat Perak di Netpac Festival Di Jogjayarta

Gathering Pertama Kelab Peminat Shawal Esok!