in ,

Gambar Kekasih Yasmin Hani, Don Nazar Mustaffa Bekas Suami Haflin

Berdasarkan gambar yang disebarkan melalui email, pengacara terkenal Muzikdiria dan kini penyampai radio Era FM, Yasmin Hani tampak bahagia di samping kekasihnya, Don Nazar Mustaffa.

Jarang kita dengar gossip tentang Yasmin Hani Wachaa, kan? Hani pun selalunya tidak mahu kisah peribadinya dipaparkan di mana-mana majalah dan suratkhabar. Namun, sejak menjadi selebriti dan penyampai Era, cerita peribadi Yasmin Hani dicari gali.

Gambar Don Nazar Mustaffa nampak ganteng dengan fesyen botak ala Mawi & Puff Daddy. Sekali tengok macam Afiq AF5. Don Nazar Mustaffa dulunya pernah berkahwin dan menjadi suami kepada Haflin, pengacara Salam Bollywood terbitan Astro. 

Gambar Kekasih Yasmin Hani Wachaa

Hani dan Haflin (pernah sekejap jadi hos untuk PA Mawi) adalah pengacara dari Astro. Apa yang kita harapkan, semoga Hani bahagia bersama buah hatinya. 

Budiey cuma mahu Yasmin Hani bertunang seterusnya berkahwin dengan jejaka pilihan hatinya yang membawa cinta sejati yang tulus ikhlas. Anda boleh melihat Hani dengan wachaa nya di Muzikdiria musim ke-7 yang disiarkan di saluran Astroria setiap Ahad jam 10 malam. Juga dengar suara Hani berceloteh di Pagi @ ERA di Radio Era bersama AC Mizal, Saiful Apek & Kieran.

10 perkara yang dibenci oleh Hani Wachaa ialah: Hipokrit, penipu, back stabber, pencuri, perogol, tetak abang, traffic jam, orang yang bongkak, pretencious, insentive, bertanggungjawab.

Jom lawat laman web rasmi Yasmin Hani:
www.yasminhani.com/

Foto Yasmin Hani Terbaru
Gambar Hani Dan Dynas

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Showcase Jinbara di Ruums KL & Lagu Lirik Lelaki Ini Anuar Zain

Siti Nurhaliza Hamil | 9

Siti Nurhaliza Janji Akan Bertudung Selepas Naik Haji