in

Gambar Karl Shafek & Soo Wincci Di Bazar Terbaik Raya TV3

Bazar Terbaik Raya telah berlangsung dengan meriahnya di Perkarangan Sri Pentas, Bandar Utama pada 9 & 10 Ogos lalu. Meriahnya sebab apa, sebab bukan hanya ramai sekali selebriti yang menjual barangan keperluan hari raya kat sini, malah diadakan juga Pelancaran Terbaik Raya TV3 yang menayangkan buat pertama kalinya senarai program TV3 yang Budiey rasa semuanya fresh dan wajib ditonton. Terutama sekali kepada peminat drama-drama bermutu TV3, pastinya ia tak pernaj mengecewakan.

Antara selebriti yang menjual barangan mereka ialah pengacara Hip TV dan peserta Masterchef Selebriti musim pertama iaitu Karl Shafek. Dengarnya, memang Karl tak menang tangan sepanjang 2 hari menjual barangan makanan seperti biskut raya Makan Hati (hahaha, unik betul nama biskut nih) dijual dengan harga RM30, Keropok #TeamKarlShafek dijual dengan harga RM6 dan Karl & Chips berharga RM15.

Budiey dah rasa kesemuanya dan rasanya… walaweih… memang sedap. Kalau tak caya, kena cuba beli, gerenti nak beli lagi. Kepada yang nak beli, korang boleh cari gerai #CelebrityCube di mana Karl ada menjual barang makanan ini di sebuah tapak di Jalan TAR dikongsi bersama dengan Fizo Omar dan Dean Daud.

Soo Wincci, rakan baik Karl dalam Masterchef Selebriti juga datang jenguk-jenguk. Ini gambar mereka.

Karl Shafek

Karl Shafek

Karl Shafek

Karl juga turut berkongsi tapak bersama penghias dalaman terkenal, Dean Daud yang menjual balang biskut raya rekaan beliau sendiri. Cantik & Elegan.

DeanDaud

Leave a Reply

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Senarai Program TV Sempena Hari Raya Puasa 2012

HBO Asia Sambut Ulang Tahun Ke-20 Bersama Rumah Kanak-Kanak Precious