in ,

Vlog Gila Makan di Restoran Dulang Kafe Milik Karl Shafek

Baru-baru ini, budiey terasa pulak nak makan nasi ambeng, di restoran Dulang Kafe yang terletak di Kelana Jaya. Masa pelancaran restoran milik Karl Shafek ni, budiey tak sempat nak datang. sibuk banyak sangat event kan. kalau nak tahu, Kafe ini berkonsepkan ‘dulang’ dengan hidangan asli tradisional Nasi Ambeng Singapura. jadi kebetulan hari tu , erul pun tengah free, jadi budiey pun ajak erul sekali untuk shooting food review GILA MAKAN. sambil kitorang makan tu, macam-macamlah kitorang borak. jomlah kita tengok sedap ke tidok masakan kat sini. 

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Chez Hamdan

Chez Professional Lancar Kempen #duitdijari, Sasar 1000 Agen Tahun Ini

Azizulhasni Awang Sukan | 19

Salam Takziah! Ayah Dato Azizulhasni Meninggal Dunia