in

Gambar Kamal Adli di Karpet Merah ABP 2009

Okay, Kamal ini ya gambar-gambar awak ketika mana awak melintasi red carpet ABP 2009. Jangan lak kata, Budiey tak siarkan. Kecik hati Budiey. Huhu. Gurau je, Kamal.

Kamal Adli menggayakan sepasang suit dari Lord’s Tailor. Gayanya agak retro, kan? Tanpa make up ya. Dan sepatutnya, untuk red carpet ni, Kamal Adli berdampingan bersama Intan Ladyana. Tapi pada masa Budiey ambil gambar Kamal ni, dia tengah tercari-cari, manalah Intan Ladyana menghilang.

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. abg kamal niee encem la….. npe x replay kad raye yg dihantar. x berminat ker………….. penantian tu satu penyiksaan tau!!! bla nak kahwin? i love you so much!!!

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Senarai Pemenang Anugerah Bintang Popular 2009

Gambar Nabila Huda di ABP 2009