in ,

Gambar Nabila Huda di ABP 2009

Lupa lak Budiey nak tanya Nabila Huda, dia pakai baju sape untuk ABP kali ini. Rasanya baju sendiri kot. Tapi usaha benarlah ya, dengan perut yang sarat, Nabila sanggup mendaki Puncak Genting semata-mata menyokong dan memeriahkan lagi ABP. Semoga semuanya selamat ya, Nabila.

Bukan main gembira dan ceria lagi Nabila Huda nak dapat anak sulung. Orang kata positive thinking dan hati yang ceria elok untuk diri dan anak yang dikandung. Lihat gambar nombor 2 ya.

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. brapa bulan nih..? tgk perut nampak dah sarat…gembira tul dia, yelah..nk timang baby..tp jgn lupa, jaga diri tu jugak, jgn lasak sgt..dlm pada sibuk shooting, sempat lagi pragnant..rezeki, alhamdulillah..aku doakan agar dia selamat melahirkan baby tuh nanti

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Kamal Adli di Karpet Merah ABP 2009

Gambar Ainul Aishah di Karpet Merah ABP 2009