in ,

Gambar Julia Ziegler di Malam Gala AIFFA 2013

[dropcap]A[/dropcap]ntara delegasi Malaysia yang turut hadir memeriahkan Anugerah & Festival Filem Antarabangsa ASEAN 2013 pada 30 Mac 2013 yang lalu ialah pelakon Julia Ziegler. Hadir dengan busana serba hitam labuh ke lantai, Julia nampak elegan.

Selebriti ternama turut dibawa ke BCKK dengan menaiki kereta mewah. AIFFA 2013 telah berlangsung dari 28 – 30 Mac 2013 di Kuching Sarawak dengan dihadiri oleh ramai pelakon popular seluruh Asia Tenggara.

Budiey dikhabarkan, Julia Ziegler dan Sharifah Sakinah betul-betul telah berdamai setelah satu pertemuan dibuat di mana Sharifah Sakinah ditemani kakaknya, Sharifah Haslinda datang bertemu dengan Julia Ziegler di sebuah restoran. Syukur alhamdulilah.

Julia Ziegler

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Remy Ishak Tarik Diri Berlakon Teater M.BUTTERFLY

Yasmin Hani Trauma Diragut Kali Kedua