in ,

Gambar Intim Adlin Aman Ramli dan Kekasih Emelda Rosmila

Nampaknya percintaan antara pengacara Jangan Tidur Lagi, Adlin Aman Ramli dan pelakon Manjalara, Emelda Rosmila Abdul Hamid bertambah hangat. Budiey melihat sendiri babak-babak percintaan dan bibit kemesraan antara mereka begitu intim di depan mata ketika Parti 20 Anggun Yang Lalu. Berlaga pipi? Cium pipi? Huh! Itu biasakan? Kalau artis sama artis berjumpa kan? Tapi antara mereka memang nampak kamceng dan intim sangat. Pasangan yang ideal orang kata. Semoga mereka terus bahagia. Itu doa dari saya.

Selain berlakon, Emelda Rosmila sebenarnya seorang pereka bentuk grafik bebas. Berusia 27 tahun dan mahu terus berjaya dalam karier seni. Apabila ditanya apa erti anggun pada firasat Emelda:

“Anggun tidak semata-mata bersandarkan kepada seraut wajah yang cantik. Tetapi, harus disulam dengan budi pekerti yang tinggi juga personaliti yang menarik.” – Majalah EH!

[tags]gambar rosmila emelda, pereka grafik kursus, pelakon cinta dan skandal, scandal, adlin aman ramli bertunang, gf adlin, girlfriend adlin, rambut perez, zac efron hair styles, foto pic meletop, simpulan bahasa, peribahasa karam singh walia, artis seberang gossip, lirik jantungku bernanah, kaulah segalanya mp3[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Skirt Siti Elizad Sharifudin Seksi di Malam 20 Yang Anggun

Hussien Abu Hassan Meninggal Dunia