in ,

Gambar Hafiz Suip di Anugerah Planet Muzik 2013

Hafiz Suip

Anugerah Planet Muzik 2013 telah berlangsung pada 18 Oktober 2013 lalu, Jumaat, di Suntec City, Singapura jam 8.30 malam. Budiey ingin ucapkan tahniah kepada semua pemenang terutama penyanyi dari Malaysia nampaknya kali ini mendominasi senarai pemenang terutamanya Hafiz yang bukan sahaja dinobatkan sebagai Artis Serantau Paling Popular (tahun lepas anugerah tersebut jatuh kepada Taufik Batisah) tetapi lagu “Muara Hati”, duet-nya bersama Dato’ Siti Nurhaliza yang ditulis Manusia Putih muncul sebagai Lagu Serantau Paling Popular dan Duo/Kumpulan Terbaik.

Najwa Latif dan Syamkamarul bersama SleeQ pula dinobatkan sebagai pemenang dalam kategori Kolaborasi Terbaik untuk “Sahabat”. Lagu “Masih Aku Cinta” nukilan Shila Amzah sendiri memenangi Lagu Terbaik Malaysia.

Ramai juga selebriti yang hadir untuk memeriahkan APM2013 kali ini. Antaranya penyanyi terkenal yang menang besar pada malam itu, Hafiz Suip.

Gambar Hafiz Suip di Anugerah Planet Muzik 2013

Hafiz 1wtmk

Hafiz 2wtmk

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. teringat masa dulu

    dulu hafiz dikeji dan dikutuk keran kononnya juara AF sendu yg x popular
    sekarang hafiz dipuja dan diiktiraf kerana bakat beliau yg hebat

    kejayaan x akan dtg sekelip mata.. Ianya perlukan masa untuk membina dan memasyhurkan nama

    saya akan support hafiz .. luv u

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Barbie LIVE! Musical Tour Sunway Pyramid

Gambar Shila Amzah di Anugerah Planet Muzik 2013