in ,

Gambar Shila Amzah di Anugerah Planet Muzik 2013

Anugerah Planet Muzik 2013 telah berlangsung pada 18 Oktober 2013 lalu, Jumaat, di Suntec City, Singapura jam 8.30 malam. Budiey ingin ucapkan tahniah kepada semua pemenang terutama penyanyi dari Malaysia nampaknya kali ini mendominasi senarai pemenang terutamanya Hafiz yang bukan sahaja dinobatkan sebagai Artis Serantau Paling Popular (tahun lepas anugerah tersebut jatuh kepada Taufik Batisah) tetapi lagu “Muara Hati”, duet-nya bersama Dato’ Siti Nurhaliza yang ditulis Manusia Putih muncul sebagai Lagu Serantau Paling Popular dan Duo/Kumpulan Terbaik.

Najwa Latif dan Syamkamarul bersama SleeQ pula dinobatkan sebagai pemenang dalam kategori Kolaborasi Terbaik untuk “Sahabat”. Lagu “Masih Aku Cinta” nukilan Shila Amzah sendiri memenangi Lagu Terbaik Malaysia.

Ramai juga selebriti yang hadir untuk memeriahkan APM2013 kali ini. Antaranya penyanyi terkenal yang bertolak ke China sejurus selepas berlangsungnya APM, Shila Amzah. Anak kepada ND Lala ini mengenakan busana yang direka khas oleh Raffiey Nassier.

Gambar Shila Amzah di Anugerah Planet Muzik 2013

Sila Amzah & designer Raffiey Nasir 2wtmk

Sila Amzah & designer Raffiey Nasir 1wtmk

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Hafiz Suip di Anugerah Planet Muzik 2013

Saif Adam Ke Malaysia Sempena Album Heart