in ,

Gambar Shila Amzah di Anugerah Planet Muzik 2013

Anugerah Planet Muzik 2013 telah berlangsung pada 18 Oktober 2013 lalu, Jumaat, di Suntec City, Singapura jam 8.30 malam. Budiey ingin ucapkan tahniah kepada semua pemenang terutama penyanyi dari Malaysia nampaknya kali ini mendominasi senarai pemenang terutamanya Hafiz yang bukan sahaja dinobatkan sebagai Artis Serantau Paling Popular (tahun lepas anugerah tersebut jatuh kepada Taufik Batisah) tetapi lagu “Muara Hati”, duet-nya bersama Dato’ Siti Nurhaliza yang ditulis Manusia Putih muncul sebagai Lagu Serantau Paling Popular dan Duo/Kumpulan Terbaik.

Najwa Latif dan Syamkamarul bersama SleeQ pula dinobatkan sebagai pemenang dalam kategori Kolaborasi Terbaik untuk “Sahabat”. Lagu “Masih Aku Cinta” nukilan Shila Amzah sendiri memenangi Lagu Terbaik Malaysia.

Ramai juga selebriti yang hadir untuk memeriahkan APM2013 kali ini. Antaranya penyanyi terkenal yang bertolak ke China sejurus selepas berlangsungnya APM, Shila Amzah. Anak kepada ND Lala ini mengenakan busana yang direka khas oleh Raffiey Nassier.

Gambar Shila Amzah di Anugerah Planet Muzik 2013

Sila Amzah & designer Raffiey Nasir 2wtmk

Sila Amzah & designer Raffiey Nasir 1wtmk

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. lagu berjudul ‘masih aku cinta’ memang bawa tuah kepad shila. Jadi bukankah sejarah hubungan berkaitan dengan lagu itu pun sedikit sebanyak membawa tuah kepada shila sebagai seorang penyanyi yang unggul di serantau ini? Tuah yang ada diseseorang empunya badan siapa tahu? Fikir2 lah.

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Hafiz Suip

Gambar Hafiz Suip di Anugerah Planet Muzik 2013

Saif Adam Ke Malaysia Sempena Album Heart