in ,

LoveLove

Gambar Fesyen Seksi Buka Dada Betty Benafe di AJL24

Bunyi pada tajuk untuk entri ni gempak habis. Budiey sengaja nak tarik perhatian. Tapi kalau betul dengan gambar yang tertera di bawah, apa salahnya.

Wow! Speechless! Terkejut besar Budiey tengok fesyen gaun yang dipakai oleh penyanyi dan pelakon terkenal, Betty Benafe. Sebab rasanya, sebelum ini tak pernah tengok Betty pakai sampai seksi macam ni. Rasanya, fesyen gaun ala wanita Inggeris ini antara yang mempunyai elemen keseksian yang maksimum. Terutama fokus kepada bahagian dada. Mmm… no komen la yang tu. Selambak!

Ternyata, bagi Budiey fesyen ini sangat sesuai dengan raut wajah Arab-Indonesian yang dimiliki oleh Betty. Mungkin sejak berita dan gosip Betty dilaporkan intim bercinta dengan Nash, jadi Betty nak menukar atau beralih angin untuk citarasa dan stail yang lebih daring.

Kalau tak silap Budiey, Betty kata, gaunnya direka khas oleh Aaron Von Jolly. Budiey suka dengan gaun ni sebab warna maroon tu adalah warna kegemaran Budiey. Yesssszzzaa!

What do you think?

74 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. Sesuatu yang lain dari lain, good job Betty! Dari pandangan saya, sudut pandangan seksi terletak lebih kpd personaliti Betty. Cuma dirasakan pembaca di Malaysia harus lebih berfikiran terbuka. Betty pandai mengimbangkan sudut keterbukaan mengena dgn asset yg telah sedia ada. Keep it up!!!

  2. bukan jeles yer…tapi aku rasa naik mual tengok..hilang selera aku nak makan buah betik kat belakang umah.

  3. Wow!!! memangla selambak tapi dah benyek la betty……dah lama kan……tak la mcm zaman awal 20-an dulu……

  4. What is she trying to proove??Nak test power kat Nash ke? apa dah jadi Betty? Selalunya awak berpakaian sopan sekali.

  5. msuk melodi dh kna ‘blur’ tang tu .. buka la byk2 .. sng buka pntu neraka klau x smpat brtaubat!

  6. Ni mcm korang kata power….????

    Baju dah akan2 alas meja dgn langsir pun ada..

    Kalo nak pakai style european buat lah btol2..
    Pompuan european zaman dulu kalo tengok mesti nangis bunuh diri !
    TAKDE CLEAVAGE !

    Maaf Betty i tgk u punya asset tu dah melendut macam basement 2 !

    🙁

  7. i rasa 2 hak orang…2 la org malaysia nak kate x panhdai fesyen ade gak….cube tengok di red carpet oscar ke.ABP ke…..kite perlukan baju yg glmmour…NAK PAKAI Tshirt PADINI JEK KE>>>Uops

  8. alahai nampak nya kenalah betty pi slim fit dulu tegangkan buah dada kalau nak tunjuk dada tu

  9. semoga Allah SWT membuka pintu taubat kepada penyanyi ini. kepada muslimah semua, ingatlah kematian sentiasa menanti untuk menjemput kita…… insaflah!

  10. betty memang wanita yg cantik,sebaiknya pakaian tu harus lah dijaga,aggar bakal suami abg nash bertambah2 syg,i juga mgenali nash n biarlah rahsia..semoga betty ke jinjang pelamin.amin…

  11. Astaghfirullahhalazim…. takutlah akan hukuman dari Allah, semoga beliau diberi petunjuk dan hidayah dari Allah utk bertaubat dan menuju ke jalan yang diredhai oleh Allah.. mati itu pasti… hidup insyaAllah…

  12. assalamualaikum,
    tanya cikit boleh dok…..betty ni ore islam ko…..kalo islam,ce tanya ustazah.elok ko pake baju nmpak dado…tebuko sano…tebuko sini….billllll raso dok elok kang.haaaa…lagi satu….dosa dok…kalo dosa,bertaubakloh….assalamualaikum…..

One Ping

  1. Pingback:

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Liyana Jasmay di Anugerah Juara Lagu 24

Drama Fringe di NTV7