in ,

Gambar Fara Fauzana, Tengku Tiara di Promosi Drama Gadis Cuci

Semalam, hari Sabtu, bertempat di Shah Alam, diadakan promosi Mega Drama Gadis Cuci anjuran Astro. Semua pelakon utama hadir bertemu dengan peminat mereka dan juga untuk mempromosikan drama ini.

Untuk info pembaca, drama bersiri ini akan ditayangkan setiap Khamis jam 9 malam mulai 21 Mei 2009. Dilakonkan oleh Nasreen Ngasri, Darling Ngasri, Fara Fauzana dan Tengku Tiara.

Drama hebat ini berkisarkan tentang kehidupan empat gadis remaja, Fery, Mona, Neni dan Diana. Kebiasaannya pekerjaan mencuci kereta sinonim dengan lelaki, namun berbeza pula dengan kesemua gadis ini. Mereka sama-sama mengendalikan sebuah kedai basuh kereta di Kuala Lumpur. Masing-masing memiliki karektor yang berbeza dan menarik. Kesemua kisah hidup mereka diceritakan menerusi Fery.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Qhaud Tersingkir Dari Akademi Fantasia 7

A Tribute Clash Of The Band