in ,

Gambar Fara Fauzana, Tengku Tiara di Promosi Drama Gadis Cuci

Semalam, hari Sabtu, bertempat di Shah Alam, diadakan promosi Mega Drama Gadis Cuci anjuran Astro. Semua pelakon utama hadir bertemu dengan peminat mereka dan juga untuk mempromosikan drama ini.

Untuk info pembaca, drama bersiri ini akan ditayangkan setiap Khamis jam 9 malam mulai 21 Mei 2009. Dilakonkan oleh Nasreen Ngasri, Darling Ngasri, Fara Fauzana dan Tengku Tiara.

Drama hebat ini berkisarkan tentang kehidupan empat gadis remaja, Fery, Mona, Neni dan Diana. Kebiasaannya pekerjaan mencuci kereta sinonim dengan lelaki, namun berbeza pula dengan kesemua gadis ini. Mereka sama-sama mengendalikan sebuah kedai basuh kereta di Kuala Lumpur. Masing-masing memiliki karektor yang berbeza dan menarik. Kesemua kisah hidup mereka diceritakan menerusi Fery.

12 Comments

Leave a Reply
  1. heypp…. cam x sabar jew nak tengok ctew nie kua.
    heheheeheh…..!!!! 4 gadis yg chantek.
    walaupon anne dah ade 2 owg putera.. but
    kak anne memang nmpak cool jew..!!!!

Leave a Reply

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Qhaud Tersingkir Dari Akademi Fantasia 7

A Tribute Clash Of The Band